Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο Μπεν Αλφεκ μιλά ανοικτά για το πρόβλημα με το αλκοόλ: Παλεύω για μένα και την οικογένειά μου

Ο Μπεν Αλφεκ μιλά ανοικτά για το πρόβλημ...

Ο διάσημος ηθοποιός παλεύει για να απεξαρτηθεί

Ο Οσκαρικός παραγωγός και σεναριογράφος, σκηνοθέτης και διάσημος πρωταγωνιστής Μπεν Αλφεκ, παλεύει χρόνια για να απεξαρτηθεί από το αλκοόλ. Στα τέλη Αυγούστου, με παρέμβαση της εν διαστάσει γυναίκας του Τζένιφερ Γκάρνερ, οδηγήθηκε, ξανά, σ' έναν τρίτο κύκλο αποτοξίνωσης.

Και δεν ήταν η πρώτη φορά: πριν από ενάμιση περίπου χρόνο, ο Αφλεκ είχε δεχθεί να μπει σε κλινική αποτοξίνωσης και να αντιμετωπίσει τον εθισμό του.

Συμπληρώνοντας τις πρώτες 40 μέρες στην κλινική αποτοξίνωσης και παραμένοντας για θεραπεία ως επισκέπτης, ο Αφλεκ έγραψε μια δήλωση όπου μίλησε ξεκάθαρα για τον αλκοολισμό του, ευχαρίστησε την οικογένεια και τους φίλους για την συμπαράστασή τους και απευθύνθηκε στους θαυμαστές του, που μοιράστηκαν μαζί του τις δικές τους ιστορίες και του έδωσαν δύναμη.

Σε ανάρτησή του στην προσωπική του σελίδα στο instagram, ο Μπεν Άλφεκ, έγραψε τα εξής:

«Αυτήν την εβδομάδα συμπλήρωσα την 40ή ημέρα στην κλινική αποτοξίνωσης από το λακοόλ και παραμένω στην εξωτερική περίθαλψη», έγραψε ο Άφλεκ και συμπλήρωσε ότι ευχαριστεί την οικογένειά του που στέκεται στο πλευρό του σε αυτήν την μάχη με την «ασθένεια». Ο ηθοποιός έκανε σαφές ότι θα βρίσκεται πάντα σε θεραπεία και ότι αυτό είναι μία δέσμευση εφ' όρου ζωής.

«Παλεύω για μένα και την οικογένειά μου», σημείωσε, τονίζοντας ότι είναι ευγνώμων για όλους όσους βρίσκονται κοντά του.

«Τόσοι πολλοί άνθρωποι βγαίνουν στα social media και μιλούν για τη δική τους πορεία με τον εθισμό. Σε όλους αυτούς τους ανθρώπους θέλω να πω ευχαριστώ. Η δύναμή σας μού δίνει έμπνευση και με στηρίζει με τρόπους που νόμιζα ότι είναι απίθανοι. Με βοηθά να γνωρίζω ότι δεν είμαι μόνος. Όσο το υπενθυμζω αυτό στον εαυτό μου, εάν έχετε οποιοδήποτε πρόβλημα, το να παίρνετε βοήθεια είναι δείγμα κουράγιου, όχι αδυναμίας ή αποτυχίας», συνέχισε.

«Ελπίζω να μπορέσω να δώσω ένα παράδειγμα και σε άλλους που δίνουν ανάλογη μάχη», ανέφερε κλείνοντας την ανακοίνωσή του.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight