Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Θρήνος στην οικογένεια Λάτση- Σκοτώθηκε ο Γιώργος Κατσιάπης, σύζυγος της Μαργαρίτης

Θρήνος στην οικογένεια Λάτση- Σκοτώθηκε ...

Στο Μονακό την Κυριακή

Θρήνος στην γνωστή εφοπλιστική οικογένεια Λάτση με καταγωγή από την Ηλεία. Όπως έγινε γνωστό, σκοτώθηκε ο Γιώργος Κατσιάπης σε τροχαίο στο Μονακό.

Πρόκειται για τον σύζυγο της Μαργαρίτας Λάτση, την μικρότερη κόρη του Γιάννη Λάτση και αδελφή της Μαριάννας και του Σπύρου. Ο Γιώργος Κατσιάπης και η Μαργαρίτα Λάτση ήταν παντρεμένοι από το 1996 και ζούσαν μόνιμα στο πριγκιπάτο του Μονακό.

Όπως έγραψε το newsit.gr, σε τροχαίο δυστύχημα σκοτώθηκε στο Μονακό ο Γιώργος Κατσιάπης, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια Λάτση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το τραγικό περιστατικό συνέβη το βράδυ της περασμένης Κυριακής 30.9.2018.

Ο Γιώργος Κατσιάπης ήταν επί σειρά ετών διευθυντής στην εταιρεία χρηματοοικονομικών υπηρεσιών EFG Eurofinanciere d΄ Investissements SAM,­ μια εταιρεία που λειτουργούσε και λειτουργεί ως ένας από τους πολλούς επενδυτικούς βραχίονες του ομίλου της Eurobank.

Ο Γιώργος Κατσιάπης γνωριζόταν καλά και με τον Πρίγκιπα Αλβέρτο του Μονακό.

 

Θυμίζουμε ότι στα μέσα του Σεπτέμβρη πολλά μέλη της οικογένειας Λάτση είχαν βρεθεί στο Κατάκολο της Ηλείας καθώς 108 χρόνια μετά τη γέννηση του Ιωάννη Λάτση πραγματοποιήθηκε μια ξεχωριστή και συγκινητική εκδήλωση, με την οποία το λιμάνι πήρε το όνομα του.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν η σύζυγος του Ιωάννη Λάτση, Εριέττα, μαζί με τα παιδιά της Σπύρο, Μαριάννα και Μαργαρίτα (σημειωτέον, ήταν μια από τις σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις του Σπύρου και της Μαργαρίτας Λάτση που ζουν μόνιμα στο εξωτερικό), αλλά και τα εγγόνια της Πάρι Κασιδόκωστα-Λάτση και Εριέττα Κούρκουλου-Λάτση

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight