Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Σοκ στην Άμφισσα με το 16χρονο κορίτσι με ειδικές ανάγκες που ήταν έγκυος από τον ίδιο του τον πατέρα

Σοκ στην Άμφισσα με το 16χρονο κορίτσι μ...

Το δείγμα DNA που επιβεβαίωσε την πατρότητα, ελήφθη από την Ιατροδικαστική υπηρεσία Πατρών

Σοκ και πολλά σχόλια προξένησε στην τοπική κοινωνία της Άμφισσας και στο πανελλήνιο το συμβάν με μία ανήλικη δεκαεξάχρονη κοπέλα, η οποία μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου και διαπιστώθηκε ότι ήταν έγκυος, στη συνέχεια απέβαλε το έμβρυο που κυοφορούσε και μετά από εξέταση DNA προέκυψε ότι ο ίδιος ο πατέρας της ήταν και ο άνθρωπος που την είχε αφήσει έγκυο.

Το περιστατικό που πραγματικά προκαλεί αποστροφή και πολύ άσχημες εντυπώσεις, αποκαλύφθηκε όπως αναφέρει το protothema.gr, μόλις πριν από μία μέρα, στις 26/9 όταν η μαθήτρια, η οποία μάλιστα είναι και άτομο με ειδικές ανάγκες οδηγήθηκε με φρικτούς πόνους στο νοσοκομείο της Άμφισσας. Εκεί οι γιατροί διαπίστωσαν ότι το κορίτσι ήταν έγκυος και μάλιστα απέβαλε.

Το ανήλικο κορίτσι που πήγαινε σε ειδικό σχολείο, δεν ήταν σε θέση σύμφωνα με πληροφορίες, να προβάλλει αντίσταση στις αρρωστημένες ορέξεις του ίδιου του, του πατέρα και έτσι βίωνε σιωπηρά τον εφιάλτη. Οι γιατροί ειδοποίησαν αμέσως την Αστυνομία και ελήφθη DNA προκειμένου οι αρχές να έχουν ακριβή εικόνα για το τι έχει συμβεί.

Το δείγμα που ελήφθη από την αρμόδια Ιατροδικαστική υπηρεσία Πατρών, εστάλη στα εργαστήρια της Αθήνας και εν συνεχεία ο δράστης ο οποίος είναι Αλβανικής καταγωγής εντοπίστηκε από αστυνομικούς του Α.Τ. Ιτέας και συνελήφθη. Η υπόθεση έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία που εμβρόντητη παρακολουθεί μια ακόμη ανατριχιαστική περίπτωση κακοποίησης ανήλικης από τον ίδιο της τον γονιό χωρίς κανένας μέχρι σήμερα να είχε αντιληφθεί το παραμικρό.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις