Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Συνελήφθη ο δολοφόνος του φαρμακοποιού στο Ψυχικό - Είναι 51χρονος αρχιτέκτονας - εργολάβος και είχαν οικονομικές διαφορές

Συνελήφθη ο δολοφόνος του φαρμακοποιού σ...

Φέρεται να ομολόγησε

Συνελήφθη ο δολοφόνος του φαρμακοποιού που τον εκτέλεσε με δύο σφαίρες έξω από το σπίτι του στο Ψυχικό. Πρόκειται για 51χρονο αρχιτέκτονα – εργολάβο, που φέρεται να ομολόγησε την πράξη του.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του ΑΠΕ είχε οικονομικές διαφορές με το θύμα. Ο 51χρονος που προσήχθη νωρίτερα στη ΓΑΔΑ, ως ο βασικός ύποπτος, είχε δανειστεί από τον φαρμακοποιό ένα μεγάλο χρηματικό πόσο κι επειδή δεν μπόρεσε να το αποπληρώσει έγινε κατάσχεση του σπιτιού του, σύμφωνα με τις ίδιες αστυνομικές πηγές.

Θυμίζουμε ότι ο 57χρονος φαρμακοποιός, ο οποίος καθώς και οι οικείοι του δεν είχαν δηλώσει ότι δεχόταν απειλές για τη ζωή του, ήταν πατέρας δύο ενήλικων παιδιών. Μάλιστα ο γιος του σπουδάζει στην Πάτρα.
Η δολοφονία του στις 8 Σεπτεμβρίου σόκαρε το Πανελλήνιο και αρχικά αποδώθηκε σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών. Την ώρα της δολοφονίας η σύζυγός του η οποία είναι γιατρός καθώς και η κόρη του βρίσκονταν εντός του σιτιού στο Ψυχικό, ενώ ο φαρμακοποιός έπεφτε νεκρός έξω απο το σπίτι στο αυτοκινητό του μια μαύρη μερσεντές.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις