Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

"Πειραχτήρι" ο Ρέντφορντ στην δημοσιογράφο του NBC & στην συμπρωταγωνίστρια του Σίσι Σπέισεκ

"Πειραχτήρι" ο Ρέντφορντ στην ...

Ήταν καλεσμένος στο πλαίσιο της προώθησης της ταινίας "Ο Κύριος & το Όπλο"

Ο βετεράνος Αμερικανός ηθοποιός και σκηνοθέτης Robert Redford είχε κέφια κατά την τηλεοπτική εμφάνιση του στο δημοφιλές πρωινό σώου του NBC, “Today Show” όπου εμφανίστηκε τη Δευτέρα 24/9/2018 μαζί με την συμπρωταγωνίστρια του Σίσι Σπέισεκ, με την οποία παίζουν στην ταινία «The Old Man & The Gun – Ο Κύριος και το Όπλο» σε σκηνοθεσία Ντέιβιντ Λόουερι που κάνει πρεμιέρα στις ΗΠΑ στις 28/9 ενώ μία εβδομάδα αργότερα, την Πέμπτη 4/10 έρχεται στις αίθουσες της Ελλάδας σε διανομή της Odeon.

Ο δημοφιλής και αγαπητός ηθοποιός έκανε αρκετά αστεία on air. Μιλώντας για τον ληστή τραπεζών και δραπέτη Forrest Tucker που δεν τα παρατούσε παρότι τον είχαν συλλάβει 17 φορές και άλλες τόσες είχε δραπετεύσει, τον οποίο ο Ρέντφορντ ενσαρκώνει στην ταινία, η δημοσιογράφος – παρουσιάστρια της εκπομπής Savannah Guthrie επισήμανε πως ο Τάκερ πέθανε στην φυλακή στα 83 του χρόνια, με τον Ρέντφορντ να παριστάνει δήθεν τον ανήξερο λέγοντας «αλήθεια, πέθανε;». Ξαφνιασμένη η παρουσιάστρια κοίταξε τον Ρόμπερτ Ρέντφορντ λέγοντας του πως θα πρέπει να κόψουν το σημείο αυτό της συνέντευξης για να εισπράξει την άμεση αντίδραση και χαμόγελο του ηθοποιού «όχι σας κάνω πλάκα»!

Στο μεταξύ και η Σίσι Σπέισεκ, η οποία είχε κερδίσει Όσκαρ ερμηνείας το 1981 για την "Κόρη του ανθρακωρύχου", την ίδια χρονιά που ο Ρέντφορντ κέρδισε Όσκαρ σκηνοθεσίας για τους «Συνηθισμένους ανθρώπους», δεν γλύτωσε από την χαρωπή διάθεση του Ρέντφορντ. Στο ερώτημα πού φυλάει το Όσκαρ του, ο αλλοτινός ξανθός σταρ είπε πως το έχασε, με την Σπέισεκ να τον κοιτάει έκπληκτη. Στη συνέχεια όμως την κοίταξε με νόημα και της είπε πως το είπε για αστείο!

Την περασμένη Πέμπτη 20/9 έγινε και η πρεμιέρα της ταινίας στη Νέα Υόρκη, στο Paris Theatre του Μανχάταν όπου οι Ρέντφορντ και Σπέισεκ που στην ταινία αναπτύσσουν μία ρομαντική σχέση, μίλησαν για το φιλμ «Ο Κύριος και το Όπλο».

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Η φωτ. από την πρεμιέρα στη Νέα Υόρκη είναι της Kristina Bumphrey/StarPix/REX/Shutterstock.

Η φωτ. από την πρεμιέρα στη Νέα Υόρκη εί...

Η φωτ. από την πρεμιέρα στη Νέα Υόρκη είναι της Kristina Bumphrey/StarPix/REX/Shutterstock.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight