Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Cinemagraphs: Ένας τρόπος να ξεχωρίσετε και να πρωτοτυπήσετε στα social media

Cinemagraphs: Ένας τρόπος να ξεχωρίσετε ...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Διαβάστε αναλυτικά

Στις μέρες μας επικοινωνούμε περισσότερο μέσα από τα κοινωνικά μέσα δικτύωσης και (μάλλον) λιγότερο στην πραγματική ζωή. Ζούμε σε μια κοινωνία όπου τα emoticons μοιάζουν με τα συναισθήματά μας και είναι τα μέσα για να εκφράσουμε τους εαυτούς μας.

Τι θα λέγατε όμως αν μπορούσατε να κάνετε κάτι πιο ξεχωριστό από ένα χαμόγελο, γιατί μερικές φορές χρειάζεστε περισσότερα για να εκφραστείτε. Σε αυτό το άρθρο-tutorial θα σας εξηγήσουμε πώς μπορείτε να δημιουργήσετε εκπληκτικά Cinemagraphs από το "0".

Όλοι γνωρίζουν τα GIF και τη δύναμή τους να περιγράψουν τέλεια την κατάσταση. Με Cinemagraph έχετε την ίδια ισχύ ενός GIF σε συνδυασμό με μια φωτογραφία. Αυτός ο συνδυασμός ενός ακίνητου πλαισίου και ενός κινούμενου αντικειμένου θα τονίσει ακόμα περισσότερο το Cinemagraph, δημιουργώντας ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Και καθώς τα GIF δημιουργούνται συχνά από ταινίες ή σειρές, τα Cinemagraphs μπορούν να δημιουργηθούν από τα πάντα.

Απλά χρειάζεστε μια δροσερή ιδέα, φωτογραφία ή κλιπ και την τεχνογνωσία. Αλλά γι 'αυτό είμαστε εδώ!

Για παράδειγμα, αυτή μπορεί να είναι μια πολύ καλή στρατηγική για το Instagram, όπου μια κινούμενη εικόνα μπορεί να ξεχωρίσει μεταξύ εκατομμυρίων άλλων. Επίσης, μπορεί να είναι πολύ βολικό σε έναν ιστότοπο, επειδή είναι μικρό σε μέγεθος αρχείου.

Στο διαδίκτυο και ειδικότερα στο youtube μπορείτε να βρείτε πολλά tutorial για το πως να δημιουργήσετε με σχετικά απλές κινήσεις και βασικές γνώσεις photoshop το δικό σας cinemagraph.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις