Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Θλίψη για την ευαίσθητη ψυχολόγο Αθανασία Λύτρα που έφυγε από τη ζωή

Πάτρα: Θλίψη για την ευαίσθητη ψυχολόγο ...

Αύριο η κηδεία της

 

Θλίψη σκόρπισε η είδηση του θανάτου του της Αθανασίας Λύτρα, ψυχολόγου και Ψυχικής Υγείας του Υπουργείου. Άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 51 ετών. Ήταν κόρη του Παναγιώτη Λύτρα και μία αδελφή, την Μαρία.
Σπούδασε στη Θεσσαλονίκη ενώ είχε αποφοιτήσει από το Τμήμα Δημόσιας Διοίκησης του Πανεπιστημίου Αθηνών  και τη Σχολή  Δημόσιας Υγείας.  Εργάστηκε για είκοσι χρόνια στον χώρο της ψυχικής υγείας  ενώ  ήταν ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη  με τα παιδιά.
Η κηδεία της θα τελεστεί αύριο στις 3.30 από τον Ιερό Ναό Αγίου Ελευθερίου Πατρών και η ταφή της στο Ά Δημοτικό Νεκροταφείο.

Θλίψη σκόρπισε στην Πάτρα η είδηση του θανάτου του της Αθανασίας Λύτρα, ψυχολόγου και Διευθύντριας Ψυχικής Υγείας του Υπουργείου Υγείας . Άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 51 ετών.

Ήταν κόρη του Παναγιώτη Λύτρα και είχε μία αδελφή, την Μαρία.

Σπούδασε Ψυχολογία στη Θεσσαλονίκη, ενώ είχε φοιτήσει και στο Τμήμα Δημόσιας Διοίκησης του Πανεπιστημίου Αθηνών και τη Σχολή Δημόσιας Υγείας. Εργάστηκε για είκοσι χρόνια στον χώρο της ψυχικής υγείας,  ενώ ήταν ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη με τα παιδιά.

Η κηδεία της θα τελεστεί αύριο Παρασκευή στις 3.30 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Αγίου Ελευθερίου Πατρών και η ταφή της θα γίνει στο Ά Δημοτικό Νεκροταφείο.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις