Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο Κόλιν Φάρελ πήγε στο Διεθνές Φεστιβάλ του Τορόντο με την ταινία "Οι Χήρες"

Ο Κόλιν Φάρελ πήγε στο Διεθνές Φεστιβάλ ...

Περπάτησε στο κόκκινο χαλί ενώ μίλησε και στους δημοσιογράφους

Στο 43ο Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ του Τορόντο στον Καναδά που είναι σε εξέλιξη αυτές τις μέρες, βρέθηκε την Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2018 ο γοητευτικός Ιρλανδός στην καταγωγή ηθοποιός Κόλι Φάρελ. Η αφορμή για την παρουσία του στο κόκκινο χαλί του δημοφιλούς Φεστιβάλ του Τορόντο με τις πάντα αξιόλογες νέες ταινίες, ήταν το καινούριο φιλμ όπου πρωταγωνιστεί, με τίτλο «Widows – Οι Χήρες» που υπογράφει σκηνοθετικά ο δημιουργός του τιμημένου με Όσκαρ καλύτερης ταινίας, «12 Χρόνια Σκλάβος», Στιβ Μακουίν -  Steve McQueen.

Ο Φάρελ μίλησε μαζί και με τους συμπρωταγωνιστές του Ντάνιελ Καλούγια, Λίαμ Νίσον και Ρόμπερτ Ντιβάλ στο The Hollywood Reporter για το φιλμ. Το στόρι του έχει να κάνει με 4 γυναίκες που δεν έχουν τίποτα κοινό μεταξύ τους, παρά μόνο τα χρέη που τους άφησαν οι νεκροί σύζυγοί τους από τις εγκληματικές τους δραστηριότητες.

Η υπόθεση διαδραματίζεται στο σύγχρονο Σικάγο, μέσα σε μια περίοδο αναταραχής. Εντάσεις θα δημιουργηθούν όταν η Βερόνικα (η βραβευμένη με Όσκαρ Βαϊόλα Ντέιβις για το «Fences»), η Άλις (Ελίζαμπεθ Ντεμπίκι), η Λίντα (Μισέλ Ροντρίγκεζ) και η Μπελ (Σίνθια Ερίβο) παίρνουν τη μοίρα τους στα χέρια τους και συνωμοτούν για να χτίσουν ένα μέλλον σύμφωνα με τους δικούς τους όρους.

Το σενάριο είναι της συγγραφέως Τζίλιαν Φλιν («Το Κορίτσι που Εξαφανίστηκε»), και το φιλμ προμηνύεται ένα ιλιγγιώδες, σύγχρονο θρίλερ με φόντο την εγκληματικότητα, το πάθος και τη διαφθορά. Ο Φάρελ υποδύεται τον πολιτικό Tom Mulligan, γιο του Robert Duvall στην ταινία που είναι σε σύγκρουση με τον πατέρα του και θα βρεθεί ανακατεμένος στα πλάνα ξεκαθαρίσματος που έχουν οι 4 χήρες.

Η φωτ. του Φάρελ στο Τορόντο είναι από το ΑΠΕ.

Η ταινία κάνει πρεμιέρα στις Αμερικάνικες αίθουσες στις 16 Νοεμβρίου 2018. Αναμένεται να δούμε το φιλμ και στην Ελλάδα και στην Πάτρα.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight