Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δεν αφήνουν τίποτα στη Δυτική Αχαΐα - Κλέβουν από πορτοπαράθυρα μέχρι αλυσοπρίονα!

Δεν αφήνουν τίποτα στη Δυτική Αχαΐα - Κλ...
Μακρυγένη Ελευθερία
[email protected]

Σπίτια, αποθήκες και επιχειρήσεις στο στόχαστρο

Κλοπές σε σπίτια, σε επιχειρήσεις ακόμα και σε αποθήκες. Οι κλοπές σε χωριά της Δυτικής Αχαΐας δεν είναι λίγες και μάλιστα σε κάποιες περιπτώσεις ξεπερνούν και κάθε όριο. Όπως συνέβη την προηγούμενη εβδομάδα στη Ράχη, όπου σε δύο περιπτώσεις οι δράστες ξήλωσαν από δύο σπίτια μέχρι και τα πορτοπαράθυρα.

Ο Διονύσης  Μπονέλης κατήγγειλε στο thebest.gr το περιστατικό εκφράζοντας την ανησυχία του για το θράσος των δραστών αλλά και για την έκταση που λαμβάνουν οι κλοπές στην περιοχή.

Και δεν ήταν το μοναδικό τις τελευταίες ημέρες του Αυγούστου. Στο Λάππα, όπως καταγγέλθηκε προ ημερών στην αστυνομία, άγνωστοι μπήκαν σε αποθήκη και πήραν δύο αλυσοπρίονα και ένα χορτοκοπτικό.

Στο τέλος Αυγούστου, σε επιχείρηση στη Δυτική Αχαΐα επίσης άγνωστοι παραβίασαν την περίφραξη και μπήκαν στον χώρο, από τον οποίο πήραν τροχούς, αλυσοπρίονα, ηλεκτρικά κατσαβίδια και διάφορα άλλα εργαλεία.

Η περιοχή διαθέτει μόνο ένα Αστυνομικό Τμήμα στην Κάτω Αχαΐα και πια και Τμήμα Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας. Ωστόσο η μεγάλη έκταση του Δήμου και οι πάγιες ελλείψεις σε προσωπικό στην ΕΛ.ΑΣ, έχουν ως αποτέλεσμα τη μη επαρκή αστυνόμευση της περιοχής.

Απίστευτο! Ξήλωσαν μέχρι τα πορτοπαράθυρα από σπίτια στη Ράχη Αχαΐας - Δεν άφησαν τίποτα – ΦΩΤΟ & BINTEO

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ από την κλοπή στη Ράχη

Όπως αναφέρει ο Διονύσης Μπονέλης στο thebest.gr, ιδιοκτήτης του ενός σπιτιού (εξοχικού εν προκειμένω) στη Ράχη, οι δράστες τα πήραν σχεδόν όλα κι έφυγαν. Σήμερα το πρωί αντίκρισε το σπίτι του χωρίς πόρτες και παράθυρα μια και τα είχαν ξηλώσει. Τη δε κεντρική πόρτα τη του σπιτιού, τη βρήκε πεταμένη σε άλλο οικόπεδο. Του ξήλωσαν επίσης κάγκελα από το μπαλκόνι, του αφαίρεσαν βρύσες από κουζίνα και μπάνιο, έπιπλα, τηλεόραση και ούτε λίγο ούτε πολύ του το άφησαν μόνο με τα κεραμίδια!

Το ίδιο συνέβη και σε γείτονα του κ .Μπονέλη από τον οποίο πήραν επίσης πόρτες και παράθυρα, ηλεκτρικές συσκευές, ντουλάπια και άλλα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις