Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Τι θα γίνει με τα αδέσποτα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας - Οι ενέργειες της Διοικήτριας Παναγούλας Μαμμή

Τι θα γίνει με τα αδέσποτα στο Πανεπιστη...
Τσίχλα Κωνσταντίνα
[email protected] , Facebook Page

Συναντήσεις με φιλοζωικές οργανώσεις

Αποφασισμένη να απομακρυνθούν από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείου του Ρίου τα αδέσποτα σκυλιά που βρίσκονται στους εξωτερικούς του χώρους είναι η νέα διοικήτρια του, Παναγούλα Μαμμή. Η ίδια εξήγησε στο thebest.gr ότι το πρόβλημα είναι έντονο αφού τα σκυλιά πολλές φορές λειτουργούν ως αγέλη και προκαλούν φόβο σε αυτούς που μπαινοβγαίνουν στο νοσοκομείο και πολλές φορές, όπως αναφέρει, είναι επιθετικά.

Υπενθυμίζεται ότι το θέμα επανήλθε στο προσκήνιο μετά την καταγγελία της Αμαλίας Καβαλιεράτου στο thebest.gr, η οποία χθες δέχτηκε δάγκωμα στο πόδι, ενώ  έβγαινε από το νοσοκομείο

Πάτρα - Καταγγελία: Αδέσποτος σκύλος δάγκωσε μεταμοσχευμένη γυναίκα έξω από το νοσοκομείο του Ρίου

Πιο συγκεκριμένα, βασικό μέλημα της Διοικήτριας του νοσοκομείου, είναι να στειρωθούν και τελικά να απομακρυνθούν. Για την επίλυση του προβλήματος, χρειάζεται, όπως αναφέρει η κα Μαμμή,  κοινή αντιμετώπιση. Για το λόγο αυτό η Διοικήτρια του νοσοκομείου προγραμματίζει μέσα στην εβδομάδα συναντήσεις όχι μόνο με τον Δήμαρχο Πατρέων Κώστα Πελετίδη αλλά και με φιλοζωικές οργανώσεις.

«Δεν είμαστε ενάντια στα ζώα. Αγαπάμε τα ζώα αλλά πρέπει να φροντίσουμε να μην υπάρχει κίνδυνος - πρόβλημα  και για τον άνθρωπο» ανέφερε χαρακτηριστικά ενώ τόνισε ότι πάνω σε αυτό το θέμα «κολυμπάμε σε βαθιά νερά καθώς επί στης ουσίας δεν υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος φορέας- οργανισμός στον οποίο μπορεί να απευθυνθεί κανείς».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις