Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Συνεχίζει να καίει η φωτιά στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» - Υπεράνθρωπες οι προσπάθειες των πυροσβεστών – ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Συνεχίζει να καίει η φωτιά στο «Ελευθέρι...

Βίντεο ντοκουμέντο από το γκαράζ του πλοίου που ξέσπασε η φωτιά

Συνεχίζει να καίει η φωτιά που έχει ξεσπάσει στο γκαράζ του επιβατηγού οχηματαγωγού πλοίου «Ελευθέριος Βενιζέλος», από το βράδυ της Τρίτης. Το πλοίο βρίσκεται δεμένο στην ακτή Ξαβερίου, ωστόσο έχει πάρει μεγάλη κλίση.

Μεγάλη κλίση έχει πάρει το πλοίο Ελευθέριος Βενιζέλος – Άνοιξαν τρύπες για να σβήσουν τη φωτιά – ΔΕΙΤΕ ΝΕΕΣ ΦΩΤΟ

Οι πυροσβεστικές δυνάμεις παραμένουν στο σημείο και επιχειρούν για την κατάσβεση της πυρκαγιάς. Οι πυροσβέστες επιχειρούν να φτάσουν στο χώρο που έχει ξεσπάσει η φωτιά, ωστόσο το έργο τους είναι αρκετό δύσκολο, καθώς στο πλοίο έχουν αναπτυχθεί πολύ υψηλές θερμοκρασίες.

Επιβάτες του «Ελευθέριος Βενιζέλος»: Υποδειγματική η στάση του πληρώματος στη φωτιά

Οι οδηγοί των γερανών ή των οχημάτων μπαίνουν με αντιασφυξιογόνες μάσκες συνοδευόμενοι από πυροσβέστες προκειμένου να βγάλουν τα οχήματα.

Στόχος είναι να βγουν κάποια οχήματα προκειμένου οι πυροσβέστες να έχουν περισσότερη ευκολία να κινηθούν, για να αντιμετωπίσουν τη φωτιά.

Ενδεικτικές του δύσκολου έργου των πυροσβεστών είναι οι δηλώσεις του αρχηγού του Σώματος, Βασίλη Ματθαιόπουλου, που χαρακτήρισε την επιχείρηση «ιδιαίτερα δύσκολη». Σύμφωνα με τον αρχηγό της Πυροσβεστικής, καίγονται φορτηγά με πρώτες ύλες και αυτοκίνητα. Σύμφωνα με τον κ. Βασίλειο Ματθαιόπουλο, όταν θα ολοκληρωθεί το έργο της κατάσβεσης γερανοφόρα οχήματα αναμένεται να απομακρύνουν τα καμένα οχήματα.

Στο μεταξύ βίντεο ντοκουμέντο από το γκαράζ του πλοίου «Ελευθέριος Βενιζέλος», όπου εκδηλώθηκε φωτιά το βράδυ της Τρίτης, παρουσίασε η τηλεόραση του Alpha.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις