Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

TROLLΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

/

Αποκλειστικό (Νο 118): Τι θα γίνει με τα γήπεδα της Πάτρας που χαρακτηρίστηκαν δασικές εκτάσεις

Αποκλειστικό (Νο 118): Τι θα γίνει με τα...
Σταθόπουλος Τάσσος
[email protected]

Αλμυρίκια και καστανιές αντί για χλοοτάπητα

Έτοιμο είναι το μάστερ - πλαν για την περαιτέρω αξιοποίηση των ποδοσφαιρικών γηπέδων της Πάτρας, που όπως έγινε γνωστό, χαρακτηρίστηκαν ως δασική έκταση.

Πρόκειται για επτά γήπεδα, του Ψαθόπυργου, του Δρεπάνου, του Κάτω Καστριτσίου, των Σελλών, του Ρωμανού, των Καμινίων και το «Κάνιστρας» στο Πετρωτό.

Το thebest.gr έψαξε και βρήκε τις μελέτες του Υπουργείου Γεωργίας για το πως θα αξιοποιηθούν οι εκτάσεις. Όλες θα γίνουν δάση ξανά και μάλιστα το πρόγραμμα θα ξεκινήσει άμεσα.

Στο γήπεδο Ψαθόπυργου θα φυτευτούν αλμυρίκια, ενώ σε αυτό του Δρεπάνου, ευκάλυπτοι. Στο Κάτω Καστρίτσι θα έχουμε ένα ωραίο καστανόδασος, ένα στα Σελλά, βελανιδιές. Στο γήπεδο του Ρωμανού προτιμήθηκαν κυπαρίσσια, ενώ στο Καμινίων θα έχουμε σύντομα τη σπορά πεύκων. Τέλος στο Κάνιστρας θα φυτευτούν όμορφες οξιές.

Στο υπουργείο Γεωργίας έχουν αδιάθετες καμιά 200αριά ρίζες από πλατάνια και ψάχνουν να βρουν ένα ακόμα γήπεδο να το χαρακτηρίσουν δάσος. Τις περισσότερες πιθανότητας για να γίνει πλατανόδασος έχει το γήπεδο της Παναχαϊκής.


Το κείμενο είναι troll και όπως είναι προφανές έχει χιουμοριστικό χαρακτήρα. Δείτε κι άλλα troll: Αποκλειστικό (Νο 117): Δεν προχωράει η αντιδρόμηση, η Κανακάρη πρέπει να διανοιγεί και από την άλλη πλευρά

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Trollερά πράγματα