Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Τριήμερο δράσεων διοργανώνει το "Φωτεινό Αστέρι" στα Καμίνια Πατρών

Τριήμερο δράσεων διοργανώνει το "Φω...

Στις 3, 4 και 5 Αυγούστου 2018

Μύρια τιτιβίσματα ανθρώπων συναντούν τα βήματα τους για ένα γλυκό φιλανθρωπικό σκοπό..., αναφέρει ανακοίνωση της γνωστής εθελοντικής δράσης ανθρωπιστικής βοήθειας για το παιδί «Το Φωτεινό αστέρι».

Στις 3, 4 και 5 Αυγούστου μες την καρδιά του καλοκαιριού, θα συναντηθούμε όλοι εμείς, μέσα από τα καλούδια μας, από εκδηλώσεις χαράς γεμάτοι χαμόγελα και αγάπη, σ' ένα φεστιβάλ προσφοράς με πολλές - πολλές εκδηλώσεις για παιδιά και για μεγάλους, που έμειναν πάντα παιδιά, τονίζει η ανακοίνωση

Οι τριήμερες δράσεις θα λάβουν χώρα στα Καμίνια Πατρών στο πολυλειτουργικό αγρόκτημα Fiera menso, σ' ένα φιλόξενο χώρο, που αγναντεύει την θάλασσα κι ακουμπά τον ουρανό...

Συγκέντρωση τροφίμων για τον κοινωνικό τομέα δήμου Δύμης και για τους πυρόπληκτους Αττικής (στην Ομοσπονδία συλλόγων Δήμου Μεγαρέων).

Το τριήμερο θα περιλαμβάνει την Παρασκευή 3/8 χορευτικά της περιοχής μας, το Σάββατο 4/8 stand up comedy παιχνίδι και την Κυριακή 5/8 δημιουργικές δράσεις, παιδικές κατασκευές, τουρνουά επιτραπέζιου παιχνιδιού, κ.α. αλλά και κλείσιμο με μουσική βραδιά.

Περισσότερες πληροφορίες στο τηλ. 6981044800.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις