Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

O Αντώνης Ρέμος ήταν το Σάββατο το βράδυ στην Αντίσαμο, στην Κεφαλονιά σε βαφτίσια

O Αντώνης Ρέμος ήταν το Σάββατο το βράδυ...

Τραγούδησε στα βαφτίσια της κορούλας του καλού του φίλου, επιχειρηματία Έρικ Βασιλάτου

Στην όμορφη παραλία Αντίσαμος της Κεφαλονιάς βρέθηκε το περασμένο Σάββατο 28 Ιουλίου 2018 καλεσμένος σε λαμπερά βαφτίσια της κορούλας Κεφαλονίτη που διαπρέπει στις ΗΠΑ και δη στο Σικάγο όπου έχει δημιουργήσει ένα δημοφιλές application στο ιντερνετ, ο δημοφιλής τραγουδιστής Αντώνης Ρέμος.

Όπως διαβάσαμε στο σάιτ inkefalonia.gr, ο Αντώνης Ρέμος ήρθε στην Κεφαλονιά απευθείας από τη Μύκονο όπου βρισκόταν και παρέστη και τραγούδησε στα βαφτίσια της κόρης του Έρικ Βασιλάτου και της συζύγου του Δήμητρας. Η μικρούλα πήρε το όνομα Περσεφόνη – Ελένη.

Το ιερό μυστήριο τελέστηκε στην ιερά μονή της Παναγίας στα Αγρίλια πάνω από τη Σάμη με την υπέροχη θέα στο Ιόνιο πέλαγος και ακολούθησε το γλέντι στην παραλία της Αντισάμου όπου μάλιστα όσοι ήσαν ντόπιοι δηλ. από τη Σάμη, ήσαν όλοι καλεσμένοι στο τραπέζι όπου ο Αντώνης Ρέμος ξεσήκωσε τους πάντες με τα τραγούδια του και το κέφι του. Όπως μάθαμε ο τραγουδιστής είναι καλός φίλος του Κεφαλονίτη κ. Βασιλάτου που διαπρέπει επιχειρηματικά στις ΗΠΑ και μάλιστα είχε τραγουδήσει και στο γάμο του. Περισσότερα, βίντεο & φωτ. από το event που ακούστηκε σε όλη την Κεφαλονιά το περασμένο σαββατοκύριακο, στο inkefalonia.gr.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight