Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αιτωλοακαρνανία; Απ' όλα είχε ο ...μπαξές για την αστυνομία-Συλλήψεις για ... πολλά αδικήματα

Αιτωλοακαρνανία; Απ' όλα είχε ο ...μπαξέ...

Σε Αγρίνιο, Θέρμο, Ναύπακτο κι αλλού

Συνελήφθη, χθες το πρωί στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, ένας 50χρονος , διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε  καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αγρινίου με την οποία ανακαλείται η αναστολή εκτέλεσης ποινής φυλάκισης (15) μηνών για ενδοοικογενειακή βία και σωματικές βλάβες.

Επίσης στο Αγρίνιο, συνελήφθη χθες το πρωί από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, ένας 16χρονος διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε διαπιστώθηκε ότι διέφυγε από το Ίδρυμα Αγωγής Ανηλίκων Αρρένων Βόλου, όπου κρατείται με διάταξη του Ανακριτή Αγρινίου και απόφαση του   Τριμελούς Δικαστηρίου Ανηλίκων Αγρινίου, για αδικήματα κατά της ιδιοκτησίας.

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγρινίου συνέλαβαν χθες το πρωι στο Αγρίνιο, έναν 47χρονο ημεδαπό διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του Ανακριτή Αγρινίου, για ηθική αυτουργία από κοινού, σε διακεκριμένη περίπτωση κλοπής.

Παράλληλα συνελήφθησαν, χθες το πρωί στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, δύο Έλληνες, διότι σε έλεγχο που διενεργήθηκε στις οικίες τους από συνεργείο του ΔΕΔΔΗΕ με τη συνδρομή αστυνομικών, διαπιστώθηκε ότι κατανάλωναν παράνομα ηλεκτρική ενέργεια είτε με απευθείας σύνδεση της οικίας στο δίκτυο, είτε με παραβίαση των σφραγίδων του μετρητή.

Σε Αγρίνιο  και Θέρμο χθες συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Αγρινίου και του Αστυνομικού Τμήματος Θέρμου, έξι άτομα, διότι σε τροχονομικούς ελέγχους που τους διενεργήθηκαν διαπιστώθηκε ότι οδηγούσαν οχήματα στερούμενοι άδειας ικανότητας οδήγησης.

Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Ναυπακτίας, σχηματίστηκε δικογραφία για τροχαίο ατύχημα με σοβαρό τραυματισμό ημεδαπής, το οποίο έγινε χθες το βράδυ στο Αντίρριο, όπου ένας 53χρονος οδηγώντας μοτοσικλέτα παρέσυρε και τραυμάτισε σοβαρά μια 79χρονη, που κινούνταν πεζή.

Η τραυματίας μεταφέρθηκε με σταθμό του ΕΚΑΒ σε νοσοκομείο στην Πάτρα,  όπου παραμένει νοσηλευόμενη.

Διενεργείται προανάκριση από τους αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Ναυπακτίας για την διακρίβωση των αιτιών και συνθηκών πρόκλησης του τροχαίου ατυχήματος.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις