Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δηλητηρίασε αρνιά άγνωστος στο Ξηρόμερο

Δηλητηρίασε αρνιά άγνωστος στο Ξηρόμερο

Σύλληψη για κατοχή ναρκωτικών

Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ακτίου Βόνιτσας σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος άγνωστου δράστη, ο οποίος πριν από μια εβδομάδα αφαίρεσε τμήμα ξύλινης πεζογέφυρας στην Περατιά, προκαλώντας φθορές.


Σύλληψη για κατοχή ναρκωτικών



Συνελήφθησαν, χθες το βράδυ, στο 66ο χιλιόμετρο της Ιόνιας Οδού, στο ύψος της Ρίγανης, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, δυο Έλληνες, ηλικίας 23 και 26 ετών, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που διενεργήθηκε σε αυτοκίνητο που επέβαιναν, βρέθηκε στην κατοχή τους και κατασχέθηκε κάνναβη συνολικού βάρους 9,8 γραμμαρίων.



Σύλληψη για καταδικαστική απόφαση


Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, ένας 44χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αμαλιάδας, σύμφωνα με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης είκοσι μηνών, για απάτη.


Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος άγνωστου δράστη για ζωοκτονία


Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κατούνας σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος άγνωστου δράστη, ο οποίος πριν από τρεις ημέρες στις Φυτείες Ξηρομέρου θανάτωσε τρία  αμνοερίφια, 35χρονου ημεδαπού παρέχοντάς τους δηλητηριασμένη τροφή.


Σύλληψη για κατοχή ναρκωτικών

Συνελήφθη, σήμερα τα ξημερώματα, στο 6ο χιλιόμετρο της Περιμετρικής Ναυπάκτου, από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ναυπακτίας, ένας 58χρονος, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε βρέθηκε στην κατοχή  του και κατασχέθηκε ένας πλαστικός τρίφτης, μία αυτοσχέδια πλαστική συσκευασία, που περιείχε μικροποσότητα κάνναβης και δύο αυτοσχέδια τσιγάρα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις