Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

«Ξέφυγε» ο Ψινάκης στα Mad Awards – Έβρισε και χαστούκισε! ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

«Ξέφυγε» ο Ψινάκης στα Mad Awards – Έβρι...

Αμήχανες στιγμές

Επεισοδιακή ήταν η συμμετοχή του δημάρχου Μαραθώνα Ηλία Ψινάκη στα μουσικά βραβεία Mad Awards.  Ο Ηλίας Ψινάκης όταν κληθηκε να κάνει μια απονομή επέλεξε να μην ανέβει στη σκηνή αλλά να κάνει την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων από τις κερκίδες.

Ο σκηνοθέτης όμως δεν το γνώριζε και ο πρώην μάνατζερ άρχισε τα… γαλλικά. Στη συνέχεια, ο Ηλίας ζήτησε κοντά του τον Θέμη Γεωργαντά, παρουσιαστή της βραδιάς. «Από εκεί θα την κάνεις την απονομή;», ρώτησε ο Θέμης ενώ έκανε πλάκα με τη χροιά του Ψινάκη και την… «πλήρωσε».

Δείτε όσα είπε στο  βίντεο που ανήρτησε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας στο Instagram του.

Αλλά ο δήμαρχος Μαραθώνα δεν έμεινα σε αυτά! Μιλώντας στην απονομή έκανε λόγο για «μάνατζερ που έχουν να κάνουν με ημίτρελους καλλιτέχνες που εσείς θεωρείται είδωλα και τραβάνε τεράστιο σοκ. Ο ένας είναι ο Κουτράκης, που έχει τη Μούσχουρη και έχει και τον μεγαλύτερο σταρ που υπάρχει στο είδος του (Χρήστος Μάστορας), που έχω να δω εγώ τέτοιο σταρ, που είμαι 70 χρονών εδώ και 40 χρόνια. Ο δεύτερος που βλέπω είναι ένας παλιός μου συνεργάτης ο οποίος λέγεται Γιώργος Αρσενάκος», είπε μεταξύ άλλων.

Στη συνέχεια ο Ηλίας Ψηνάκης ζήτησε από τον κύριο Κουτράκη να σηκωθεί όρθιος, καθώς σε αντίθετη περίπτωση θα τον άρχισε στα χαστούκια.

Πράγμα που κι έγινε, καθώς ο Κουρτάκης δεν σηκώθηκε με αποτέλεσμα ο Ηλίας Ψινάκης να τον πλησιάσει να τον χτυπήσει στο πρόσωπο.

Μετά  από αρκετή ώρα ομιλίας, ο Ηλίας Ψινάκης ανακοίνωσε τον νικητή της κατηγορίας Best Male Adult, ο οποίος ήταν ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight