Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Θρήνος για δυο ακόμη νέους ανθρώπους στην Πάτρα - Σήμερα οι κηδείες του 37χρονου Παναγιώτη Καϋμενάκη και του 38χρονου Χαράλαμπου Μαράζη

Θρήνος για δυο ακόμη νέους ανθρώπους στη...

Θλίψη στην πόλη

Σοκ και απέραντη θλίψη προκάλεσε στην Αγυιά της Πάτρας η είδηση του ξαφνικού θανάτου ενός 37χρονου από ανακοπή καρδιάς. Ο Παναγιώτης Καϋμενάκης έφυγε από τη ζωή αιφνιδίως  βυθίζοντας στο πένθος στους γονείς του Θεόδωρο και Σπυριδούλα και τα αδέλφια του Μαρία και Κωνσταντίνο. Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα Πέμπτη στις 12 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Αγίων Αγγέλων στο Α’ Κοιμητήριο Πατρών.

Λίγη ώρα αργότερα και συγκεκριμένα στις 3 το μεσημέρι συγγενείς και φίλοι θα αποχαιρετίσουν τον ηλεκτρολόγο Χαράλαμπος Μηχ. Μαράζη , ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 38 ετών μετά από μάχη που έδινε εδώ και χρόνια με σοβαρά προβλήματα υγείας εξαιτίας τραυματισμού του σε εργατικό ατύχημα.

Ανείπωτος ο πόνος για τους γονείς του Μιχάλη και Βασιλική, την αδελφή του Αναστασία και το γαμπρό του Γεώργιο Ζέρβα. Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα στις 3 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Παναγίας Αλεξιωτίσσης Πατρών.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις