Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Πάτρα: Ένα διήμερο με ταινίες μικρού μήκους, στην αυλή του συλλόγου ΑΣΤΟ στην Βαλτετσίου

Πάτρα: Ένα διήμερο με ταινίες μικρού μήκ...

Στις 14 και 15 Ιουνίου 2018 με ελεύθερη είσοδο για το κοινό

Την Πέμπτη 14 και την Παρασκευή 15 Ιουνίου 2018, θα διεξαχθεί στο πλαίσιο του πενθήμερου καλλιτεχνικού φεστιβάλ του ΑΣΤΟ-Επικοινωνούμε, ένα Διεθνές Φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους του ΑΣΤΟ. Η έναρξη των προβολών είναι στις 21:30.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό. Η πρώτη μέρα είναι αφιερωμένη σε δημιουργούς από όλο τον κόσμο και η δεύτερη σε Έλληνες δημιουργούς.

Ο χώρος του φεστιβάλ και συγκεκριμένα η αυλή του ΑΣΤΟ στο στενό της Βαλτετσίου 3, στην Πάτρα, θα μεταμορφωθεί για τελευταία φορά σε ένα νοσταλγικό και συνάμα μαγευτικό θερινό σινεμά! Όπου χρειάζεται θα υπάρχει υποτιτλισμός στα Αγγλικά. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος τις προβολές θα συνοδεύει η μυρωδιά από φρεσκοψημένο ποπ κορν δωρεάν, προσφορά του συλλόγου.

Περισσότερες πληροφορίες στο astopatras.gr και στο fb http://tinyurl.com/ngx2tjj

Φιλοδοξία των διοργανωτών είναι να γίνει το καλύτερο φεστιβάλ που έχουν οργανώσει μέχρι τώρα!

Δυστυχώς όπως τονίζεται στο δελτίο Τύπου, επαληθεύεται η προκατάληψη ότι ο αριθμός 13 φέρνει γρουσουζιά καθότι θα είναι το τελευταίο στον πολυαγαπημένο χώρο στην Βαλτετσίου 3 που με κόπο είχαμε μεταμορφώσει όλα αυτά τα χρόνια σε ένα μικρό θερινό σινεμά. Αλλά μην στενοχωριέστε γιατί όπου και να είναι το καινούριο μας σπίτι, θα συνεχίσουμε την δημιουργική πορεία που χαράξαμε όλα αυτά τα χρόνια και το Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους που είναι πλέον θεσμός για την πόλη μας.

Σας περιμένουμε για να περάσουμε δύο όμορφες καλοκαιρινές βραδιές γεμάτες σινεμά!

*Το φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους διοργανώνεται από την Ομάδα Ταινιών Μικρού Μήκους του Α.Σ.Τ.Ο.-Επικοινωνούμε, στα πλαίσια του 15ου Φεστιβάλ του Α.Σ.Τ.Ο. Το φεστιβάλ δεν είναι διαγωνιστικό και σκοπός του είναι η προβολή όσο το δυνατόν περισσότερων ταινιών στον χρόνο που διαθέτει.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture