Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

"Σοκαρισμένη" η κόρη της αξέχαστης Ρόμι Σνάιντερ από ταινία για τη μητέρα της

"Σοκαρισμένη" η κόρη της αξέχα...

Το φιλμ θα προβληθεί στη Γαλλία στις 13 Ιουνίου 2018

Η κόρη της ηθοποιού Ρόμι Σνάιντερ, η Σάρα Μπιασινί, δήλωσε "σοκαρισμένη" από την ταινία "Τρεις ημέρες στο Κιμπερόν", που είναι αφιερωμένη στη μητέρα της και θα προβληθεί στις Γαλλικές αίθουσες στις 13 Ιουνίου, η οποία σύμφωνα με την Μπιασινί περιλαμβάνει "υπαινιγμούς εντελώς ψευδείς".

"Αγανάκτησα κυρίως γιατί πιστεύω ότι ο κόσμος που θα πάει να δει την ταινία, δεν θα δει μια ταινία για τη μητέρα μου. Δεν θα δει μια ταινία για τη Ρόμι Σνάιντερ. Είναι εντελώς λάθος. Η ταινία περιλαμβάνει πολλά υπονοούμενα και υπαινιγμούς που είναι εντελώς ψευδείς".

Η ταινία "Τρεις ημέρες στο Κιμπερόν", που μετείχε στο διαγωνιστικό σκέλος της φετινής Μπερλινάλε, του κινηματογραφικού Φεστιβάλ του Βερολίνου, και προβλήθηκε τον Απρίλιο στη Γερμανία, αναφέρεται σε ένα περιστατικό που εκτυλίχθηκε στο τέλος της ζωής της Σνάιντερ: μια συνέντευξη που παραχώρησε το 1981 η ηθοποιός σε  δημοσιογράφο του γερμανικού περιοδικού Stern, ο οποίος συνοδευόταν από φωτογράφο, όταν αυτή ήταν στο παραθαλάσσιο θέρετρο Κιμπερόν, στη δυτική Γαλλία.

Πηγή έμπνευσης για την ταινία μυθοπλασίας αποτέλεσαν πραγματικά γεγονότα. Το φιλμ δείχνει μια Σνάιντερ δυστυχισμένη και των άκρων, σε μια δύσκολη στιγμή της ζωή της, καθώς μόλις είχε χωρίσει από τον σύζυγό της Ντανιέλ Μπιασινί, πατέρα της κόρης της.

Πηγή: ΑΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight