Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Ημέρα υιοθεσίας σκύλων για δεύτερη φορά αυτό το Σάββατο

Πάτρα: Ημέρα υιοθεσίας σκύλων για δεύτερ...

Μετά την επιτυχία της πρώτης δράσης πριν από μερικές εβδομάδες

Μια ακόμα πολύ όμορφη δράση που αφορά στους τετράποδους φίλους μας θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 2 του μήνα, στο κέντρο της Πάτρας, αφού διάφοροι εθελοντές διοργανώνουν για δεύτερη φορά ημέρα υιοθεσίας σκύλων.

Η εν λόγω πρωτοβουλία γίνεται στο Happy Dog Pet Shop, στην Κορίνθου  328 και θα διαρκέσει από τη 1 το μεσημέρι μέχρι και τις 5 το απόγευμα.

Όλα τα σκυλιά σύμφωνα με τους διοργανωτές θα δοθούν με συμβόλαιο υιοθεσίας. Στην εκδήλωση θα παρευρίσκεται η θετική εκπαιδεύτρια του Mynewdog Positive Training - Θετική Εκπαίδευση για να λύσει όλες τις απορίες και να δώσει τα απαραίτητα εφόδια ώστε όσοι σκοπεύουν να υιοθετήσουν ένα σκυλάκι να αναπτύξουν μια τέλεια σχέση μαζί του.

Την προσπάθεια στηρίζουν οι Μουσούδες για σπίτι που εδώ και χρόνια ασχολούνται με την προώθηση αγγελιών αδέσποτων, το Happy Dog Pet Shop καθώς και άλλοι εθελοντές.

Η Ημέρα εκδήλωσης ενδιαφέροντος υιοθεσίας ενήλικων σκυλιών και κουταβιών είναι ένα πρότζεκτ στα πλαίσια του Jane Goodall's Roots&Shoots Greece. Το Roots&Shoots είναι ένα πρόγραμμα που έχει ξεκινήσει η Dr Jane Goodall ώστε να εμπνεύσει τους νέους όλου του κόσμου να αναλάβουν δράση για τη βελτίωση του κόσμου. Τα πρότζεκτ μπορούν να είναι ανθρωπιστικής, φιλοζωικής ή περιβαλλοντικής φύσης και ο καθένας μπορεί να φτιάξει το δικό του.

Περισσότερες πληροφορίες στο event που δημιούργησαν οι εθελοντές στο facebook.

https://www.facebook.com/events/445312019253486/

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις