Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

To σνομπάρισμα της Κέιτ Μίντλετον στο γάμο του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν... Πήγε με ρούχο που είχε βάλει άλλες τρεις φορές

To σνομπάρισμα της Κέιτ Μίντλετον στο γά...

Το συνηθίζει να ανακυκλώνει τα ρούχα της αλλά όχι σε τόσο σημαντικές περιστάσεις

Μπορεί η Kate Middleton να έλαμψε στο γάμο του πρίγκιπα χάρι όμως μάλλον δεν τον θεώρησε και τόσο σημαντικό γεγονός. Πώς αλλιώς θα μπορούσαμε να ερμηνεύσουμε το γεγονός ότι επέλεξε να φορέσει στο γάμο ένα φόρεμα που είχε φορέσει όχι μία, αλλά άλλες τρεις φορές.

Το φόρεμα που λατρεύει η Δούκισσα

 

Και μπορεί η Κέιτ Μίντλετον να συνηθίζει να ανακυκλώνει τα ρούχα της φορώντας τα και δύο και τρεις φορές σε δημόσιες εμφανίσεις της, όχι όμως σε τόσο σημαντικές περιστάσεις. Αυτή τη φορά το συνδύασε με γόβες Jimmy Choo και καπέλο Philip Treacy.

Πρόκειται για το Alexander McQueen μαντό και φόρεμα που είχε φορέσει πρώτη φορά στη βάπτιση της πριγκίπισσας Σάρλοτ το 2015. Στη συνέχεια το ξαναφόρεσε το 2016 σε μια αεροπορική επίδειξη στο πάρτι γενεθλίων της βασίλισσας Ελισάβετ, ενώ το 2017 το φόρεσε σε μια εκδήλωση στο Βέλγιο!

Χωρίς αμφιβολία πρόκειται για μία ωραία και κομψή δημιουργία που της πηγαίνει πολύ.

Για το γάμο όμως μάλλον θα έπρεπε να επιλέξει κάτι που δεν έχουμε ξαναδει, όπως εξάλλου συνηθίζει για σημαντικές εμφανίσεις. Η επιλογή της σχολιάστηκε αρκετά ενώ θεωρήθηκε ότι με αυτή της την κίνηση έδειξε ότι σνόμπαρε το κατα τα άλλα ευτυχές γεγονός.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight