Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Τρία χρόνια συμπληρώθηκαν από το θάνατο του αγαπητού Ανδρέα Ροντογιάννη

Πάτρα: Τρία χρόνια συμπληρώθηκαν από το ...

Η οικογένεια του τέλεσε μνημόσυνο το Σάββατο στο Διακοπτό Αιγιαλείας όπου έχει ταφεί

Λένε πως ο χρόνος είναι μεγάλος γιατρός ιδίως όταν έχει να κάνει με ανθρώπινη απώλεια. Ωστόσο η απώλεια είναι πάντα δυσβάστακτη και συχνά ακόμη και αν έχουν περάσει τρία ή περισσότερα χρόνια, αν κάποια στιγμή αναλογιστείς το χαμό του δικού σου ανθρώπου, νιώθεις αυτή την έλλειψη και το «φευγιό» να είναι το ίδιο συγκλονιστικό όπως και την ημέρα που το αγαπημένο πρόσωπο «έφυγε» για πάντα ξεκινώντας το ταξίδι προς την αιωνιότητα.

Τρία χρόνια συμπληρώθηκαν στις 20 Μαΐου 2018 από το θάνατο του αγαπητού εμπορικού αντιπροσώπου και λάτρη της ομάδας της Παναχαϊκής Ανδρέα Ροντογιάννη του Παναγιώτη και της Μαρίκας και η οικογένεια του, η σύζυγος του Χαρά Ροντογιάννη το γένος Παναγιώτη Κουργιαλά και τα δύο τους παιδιά, ο Τάκης Ροντογιάννης και η Μαίρη Ροντογιάννη – Γκαιτατζή μαζί και με άλλους στενούς συγγενείς και φίλους, τέλεσαν μνημόσυνο και τρισάγιο στον τάφο του το περασμένο Σάββατο 19/5/2018 το πρωί, στο Κοιμητήριο Διακοπτού Αιγιαλείας, που ήταν ο τόπος καταγωγής του πατέρα του και της μητέρας του, η οποία ήταν το γένος Αλευρίτη.

Ο Ανδρέας Ροντογιάννης πέθανε στα 69 του χρόνια, μάλιστα μία μέρα πριν τα γενέθλια του (είχε γεννηθεί στις 21 Μαΐου του 1946). Ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στην Πάτρα και δη στην περιοχή του, την Αγία Σοφία. Ήταν από τα δραστήρια μέλη της ενορίας της Αγίας Σοφίας ενώ δεν υπήρχε Κυριακή που να μην πάει στο γήπεδο της Αγυιάς να δει την αγαπημένη του ομάδα, την Παναχαική να παίζει.

Ο Ανδρέας Ροντογιάννης είχε ασχοληθεί χρόνια με το εμπόριο. Δούλεψε ως εμπορικός αντιπρόσωπος γνωστών εταιρειών όπως η Knor, η Playmobile (μάλιστα για ένα διάστημα είχαν ανοίξει με την αγαπημένη του σύζυγο, την Χαρούλα Ροντογιάννη, όπως τη φώναζε, κατάστημα με παιχνίδια επί της οδού Μαιζώνος απέναντι από το παλιό Αρσάκειο). Επίσης είχαν αναλάβει και δουλέψει για μερικά χρόνια και το κυλικείο στο ΕΑΚ «Δημήτρης Τόφαλος» στο Προάστιο.

Ο Ανδρέας Ροντογιάννης έφυγε προδομένος από την καρδιά του. Αντιμετώπιζε με δύναμη ψυχής και θάρρος το πρόβλημα της υγείας του και απτόητος και πάντα χαμογελαστός δεν είχε σταματήσει τις καθημερινές του δραστηριότητες όπως τη βόλτα με το μηχανάκι του ή το να πηγαίνει βόλτα τα εγγόνια του ή να κάνει τα ψώνια της ημέρας. Η αγάπη του για τα αθλητικά δρώμενα ήταν μεγάλη και είχε διατελέσει και επί σειρά ετών πρόεδρος της ομάδας Αετός Πατρών.

Κομβική στιγμή στο βίο του αποτέλεσε τον Μάιο του 2010, η πρωτοποριακή επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε στην Αθήνα, στο Νοσοκομείο «Μητέρα» στην Μεσογείων όπου μάλιστα επικεφαλής του ιατρικού τιμ που τον χειρούργησε, ήταν ο διακεκριμένος επιστήμων καρδιοχειρουργός Μαγκντί Γιακούμπ, ο άνθρωπος που είχε χειρουργήσει και τον Ανδρέα Παπανδρέου στο νοσοκομείο Χέρφιλντ της Αγγλίας.

Όπως είχαμε ξαναγράψει, όλα τότε είχαν πάει εξαιρετικά και ο Ανδρέας Ροντογιάννης είχε πάρει μία σημαντική παράταση ζωής ενώ όταν ανάρρωσε, ο ιατρός κ. Γιακούμπ είχε ξαφνιαστεί ευχάριστα και είχε εντυπωσιαστεί από τους πολλούς συγγενείς και φίλους του Ανδρέα Ροντογιάννη που είχαν σπεύσει τότε στο νοσοκομείο στην Αθήνα, να σταθούν στο πλευρό του.

Πάντα ακοίμητος φρουρός δίπλα του έστεκε η αγαπημένη του Χαρά Ροντογιάννη, με την οποία μοιράστηκαν μαζί 42 χρόνια κοινού βίου, δημιουργώντας μία υπέροχη οικογένεια.

Στη φωτ. ο Ανδρέας Ροντογιάννης με τον γιατρό του, Μαγκντί Γιακούμπ.

Επιμέλεια – ΤΑΚΗΣ Γ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Διαβάστε ακόμα:

Ένας χρόνος από τον θάνατο του Πατρινού εμπορικού αντιπροσώπου Ανδρέα Ροντογιάννη - Τελέστηκε μνημόσυνο στο Διακοπτό

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις