Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Οι μαθητές της Πάτρας βροντοφώναξαν: Κολλημένος στο διαδίκτυο; Ποτέ! ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Οι μαθητές της Πάτρας βροντοφώναξαν: Κολ...

Επιτυχημένη η εκδήλωση στο Μουσείο Επιστημών και Τεχνολογίας

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 14 Μαΐου 2018, στις 10.00 π.μ., στο Μουσείο Επιστημών και Τεχνολογίας , εκδήλωση με θέμα «Κολλημένος στο Διαδίκτυο; Ποτέ!».  Η εκδήλωση  πραγματοποιήθηκε ως Τελική εκδήλωση  του Δικτύου Αγωγής Υγείας Σχολείων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας  με το Μουσείο Επιστημών και Τεχνολογίας «Κολλημένος στο Διαδίκτυο; Ποτέ!».

 

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης σχολικές ομάδες  πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης από την Αχαΐα, με τη συμβολή της τέχνης όπως θέατρο, βίντεο, εικονογραφημένη ιστορία, μουσικοχορευτικά δρώμενα, παρουσίασαν τους δικούς τους κανόνες για να θέτουν προτεραιότητες στην καθημερινότητα τους και να αποφύγουν τον εθισμό . Με τον τρόπο αυτό έδειξαν κατά πόσο έχουν κατανοήσει τις αιτίες της υπέρμετρης χρήσης του διαδικτύου, τις επιπτώσεις της υπέρμετρης αυτής χρήσης, καθώς και τους κινδύνους που ελλοχεύουν.

 

Τα Δημοτικά σχολεία που πήραν μέρος ήταν: το 2ο Δημοτικό σχολείο από  την Ακράτα και  16ο , 18ο, 21ο, 25ο, 44ο, 47ο, και 49ο από την Πάτρα. Η εκδήλωση συνδιοργανώθηκε από  το Μουσείο Επιστημών και Τεχνολογίας, Τμήμα Αγωγής Υγείας Σχολείων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας.

 

Το Μουσείο βρίσκεται στην Πανεπιστημιούπολη κάτω από το Πάρκο της Ειρήνης και πίσω από το εκκρεμές του Φουκώ. Είναι ανοιχτό για το κοινό από Δευτέρα έως Παρασκευή, 09:00-14:00.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις