Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Εικόνες καταστροφής στη Θεσσαλονίκη - Δεν γλίτωσε ο ιστορικός ναός της Υπαπαντής - Kλειστή η ανθοκομική έκθεση - ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Εικόνες καταστροφής στη Θεσσαλονίκη - Δε...

Πολλά τα προβλήματα από την κακοκαιρία

Εικόνες καταστροφής άφησε πίσω της η χθεσινή κακοκαιρία στη Θεσσαλονίκη. Από τη μανία των υδάτων δεν γλίτωσε ούτε ο ιστορικός ναός της Υπαπαντής του Κυρίου στην οδό Εγνατία, στο κέντρο της πόλης.

Παρασύρθηκαν και εγκλωβίστηκαν άνθρωποι στη Θεσσαλονίκη από την ισχυρή καταιγίδα και χαλαζόπτωση - Τέλος καλό -ΦΩΤΟ & BINTEO

Τα νερά μπήκαν με δύναμη στην εκκλησία, που βρίσκεται κάτω από το ύψος του οδοστρώματος, καθώς τα μέτρα προφύλαξης που υπάρχουν δε στάθηκαν ικανά να τα σταματήσουν.

Όπως αναφέρει το Lifeevents.gr, το νερό έφτασε μέχρι και το ένα μέτρο προκαλώντας σοβαρές ζημιές. Είναι χαρακτηριστικό ότι παρέσυρε κι έριξε το δεσποτικό θρόνο που ζυγίζει σχεδόν ένα τόνο. Από χθες γίνεται προσπάθεια απάντλησης των υδάτων και παράλληλα οι υπεύθυνοι του ναού συνεχίζουν τον καθαρισμό στα υπόλοιπα σημεία.

Η χθεσινή ισχυρότατη καταιγίδα έχει αφήσει πίσω της πολλά προβλήματα στην Θεσσαλονίκη, με τους κατοίκους να αναμένουν την επούλωση των πληγών. Περιοχές του πολεοδομικού συγκροτήματος έμειναν χωρίς νερό από χθες το απόγευμα, υπάρχουν διακοπές ρεύματος, σχολεία είναι κλειστά, η άσφαλτος σε αρκετά σημεία κυρίως της Ανω Πόλης έχει ανοίξει, κλαδιά δέντρων έχουν πέσει.

Το thestival.gr αναφέρει ότι τα νερά της βροχής παρέσυραν στο πέρασμά τους τα γλαστράκια της ανθοέκθεσης στο χώρο της ΔΕΘ, τα οποία έφτασαν μέχρι και τη Νέα Παραλία.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση η ανθοέκθεση δεν θα λειτουργήσει σήμερα λόγω των ζημιών.

Eπίσης, χρειάστηκε ο απεγκλωβισμός ατόμων από τον Λευκό Πύργο

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις