Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Με τιμές ήρωα στη τελευταία του κατοικία ο σμηναγός Γεώργιος Μπαλταδώρος- Κατέρρευσε η σύζυγος του-ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ

Με τιμές ήρωα στη τελευταία του κατοικία...

Θλίψη στο Μορφοβούνι Καρδίτσας

Με τιμές ήρωα έφτασε στη τελευταία του κατοικία ο σμηναγός Γεώργιος Μπαλταδώρος. Τραγικές φιγούρες ήταν η σύζυγός του Μαίρη, οι γονείς του αλλά και ο αδερφός του Χρήστος.  Όταν συνάδελφος του Σμυναγού εκφώνησε τον επικήδειο του η μητέρα του, Φωτεινή, φώναξε. «Που αφήνεις τα παιδιά σου».

Εντοπίστηκε ο καταγραφέας πρόσκρουσης του Mirage

Ράγισε καρδιές το μήνυμα των δυο παιδιών του

 

Η σύζυγός του δεν άντεξε τον πόνο κατέρρευσε και χρειάστηκε να την πάρει φορείο για να τη μεταφέρει στο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που βρισκόταν στην εκκλησία για να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Το μήνυμα των δυο παιδιών του ράγισε καρδιές. «Μπαμπάκα μας, καμάρι μας, θα είσαι πάντα στην καρδιά μας» έγραψαν.

14:02 Με τιμές ήρωα κηδεύεται στην ιδιαίτερη πατρίδα του ο σμηναγός Γεώργιος Μπαλταδώρος που έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια πτήσης με Μιράζ 2000-5 σε θαλάσσιο χώρο κοντά στο αεροδρόμιο της Σκύρου.

Στο Μορφοβούνι Καρδίτσας το κλίμα είναι βαρύ. Κανείς δε μπορεί να πιστέψει ότι ήρθε η στιγμή να πουν το τελευταίο αντίο στο ήρωα.

Η σορός του μεταφέρθηκε το πρωί με C130 στην Καρδίτσα και από εκεί στον Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου του Μορφοβουνίου όπου από τις 10.30 π.μ. τέθηκε σε λαϊκό προσκύνημα.

Εκπρόσωποι της πολιτικής ηγεσίας της χώρας έφτασαν στο Μορφοβούνι Καρδίτσας με ελικόπτερο Σινούκ που προσγειώθηκε στο γήπεδο ποδοσφαίρου του χωριού.

Βίντεο από karditsalive

 

9.07Σήμερα στις 2 το μεσημέρι θα διεξαχθεί η κηδεία του κυβερνήτη του MIRΑGE 2000-5 σμηναγού Γεωργίου Μπαλταδώρου, που έχασε την ζωή του όταν το αεροσκάφος του συνετρίβη 9 ναυτικά μίλια βορειοανατολικά της Σκύρου.

«Έχασα τον 1» - Τι κατέγραψε το βίντεο του δεύτερου Mirage–Σε εξέλιξη οι έρευνες για το θανάσιμο τραυματισμό του Γιώργου Μπαλταδώρου

Η κηδεία θα διεξαχθεί στην ιδιαίτερη πατρίδα του σμηναγού στο Μορφοβούνι Καρδίτσας. Στην κηδεία αναμένεται να παρευρεθεί η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Εθνικής 'Αμυνας.

Στις 10.30 θα τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα στην εκκλησία του χωριού και στις 14.00 θα τελεστεί η νεκρώσιμη ακολουθία. Ήδη στο σπίτι της οικογένειας για να συλλυπηθεί τους συγγενείς βρέθηκε το απόγευμα της Παρασκευής (13.04.2018)  ο Αντιπτέραρχος Γεώργιος Μπλιούμης.

Φωτ. από eurokinissi

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις