Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ανοιχτή επιστολή Οικονομόπουλου στον Δήμαρχο Αιγιαλείας για τα σκουπίδια

Ανοιχτή επιστολή Οικονομόπουλου  στον Δή...

Ζητά τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας

Ανοιχτή επιστολή  στον Δήμαρχο Αιγιαλείας κ. Αθανάσιο Παναγόπουλο στέλνει ο Νίκος Οικονομόπουλος για το θέμα των απορριμμάτων. Αναλυτικά:

Αξιότιμε Δήμαρχε,

Αφού προηγουμένως δεχθείτε τις ειλικρινείς μου ευχές με αφορμή την εορτή του Πάσχα, για προσωπική υγεία και επιτυχία στην ζωτικής σημασίας για όλη την Αιγιάλεια αποστολή σας, αυτή της επίλυσης σοβαρών προβλημάτων που αντιμετωπίζει η περιοχή, σας καλώ να αποφασίσετε άμεση παρέμβαση στο μείζον ζήτημα των απορριμμάτων που ταλανίζει το Αίγιο.

Τα βουνά σκουπιδιών στους δρόμους δεν συνθέτουν μόνον μία αντιαισθητική εικόνα που δεν αρμόζει στην πόλη, αλλά κυρίως προκαλούν έντονη ανησυχία για τους κινδύνους που εγκυμονεί αυτή η κατάσταση αναφορικά με την δημόσια Υγεία.

Σας καλώ, λοιπόν, να κινητοποιήσετε άμεσα τους μηχανισμούς εκείνους που θα φροντίσουν τουλάχιστον για το ψέκασμα και για οτιδήποτε άλλο είναι άκρως απαραίτητο αυτή τη στιγμή με σκοπό την διασφάλιση της υγιεινής και την προστασία κατοίκων και επισκεπτών του Αιγίου και όπου αλλού συναντάται το πρόβλημα.

Και αυτό πρέπει να γίνει εδώ και τώρα. Όσο πιο άμεσα γίνεται. Παράλληλα βέβαια με τις όποιες προσπάθειες που καταβάλλονται προκειμένου να διευθετηθεί το ζήτημα του τόπου μεταφοράς και εναπόθεσης των τεράστιων όγκων απορριμμάτων.

Που ομολογουμένως είναι ζήτημα το οποίο προέκυψε ως αποτέλεσμα ελλιπούς πολιτικής βούλησης, σε παρελθόντα χρόνο, αναφορικά με το θέμα διαχείρισης των απορριμμάτων. Ζήτημα που σε άλλους δήμους της χώρας και πολύ περισσότερο σε άλλα κράτη, όχι μόνο έχει επιλυθεί αλλά έχουν εφαρμοστεί πρωτοποριακά συστήματα που και είναι αποτελεσματικά, και ενισχύουν την τοπική οικονομία ανά περίπτωση.

Επειδή όμως αυτό αντιλαμβάνομαι ότι είναι ένα ολόκληρο κεφάλαιο το οποίο χρειάζεται να τεθεί επί τάπητος συλλογικά και συνολικά για όλο το Νομό Αχαΐας, εν προκειμένω αναμένω, μαζί με όλους τους κατοίκους της περιοχής της Αιγιάλειας, τις άμεσες ενέργειές σας σε ό,τι αφορά την δημόσια Υγεία.

Με εκτίμηση

Νίκος Οικονομόπουλος

Επικ. «ΠΑΤΡΑ ΔΥΝΑΤΗ»

Μέλος Δ.Σ. Ε.Ε.Σ.

πρ. Βουλευτής Αχαΐας

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις