Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο "Ανεπανάληπτος" Τόλης Βοσκόπουλος έρχεται στην Πάτρα - Ζήτησε και το Μέγαρο Μουσικής αλλά του είπαν όχι

Ο "Ανεπανάληπτος" Τόλης Βοσκόπ...

Σκέφτεται τώρα το Καλλιμάρμαρο και το Ηρώδειο

Όπως ήδη έχουμε γράψει την Τετάρτη 25 Απριλίου 2018 στις 21.00 το βράδυ θα βρίσκεται στην Πάτρα για μία μεγάλη συναυλία, στο κλειστό γήπεδο του Απόλλωνα στην Περιβόλα, ο «άρχοντας» του ελληνικού λαικού τραγουδιού, ο ανεπανάληπτος  Τόλης Βοσκόπουλος, όπως μάλιστα είναι και ο τίτλος της συναυλίας, απ’ όσο είδαμε στις διαφημιστικές αφίσες που κυκλοφόρησαν.

Την καλλιτεχνική επιμέλεια του προγράμματος που θα παρουσιάσει ο αγέραστος Τόλης Βοσκόπουλος, ο οποίος είναι 77 ετών και τον ερχόμενο Ιούλιο θα κλείσει αισίως τα 78 του χρόνια, θα έχει ο δεξιοτέχνης του μπουζουκιού Μανώλης Καραντίνης.

Ήδη πολλοί Πατρινοί ετοιμάζονται να πάνε να απολαύσουν τον ένα και μοναδικό Τόλη Βοσκόπουλο, ο οποίος παλιότερα έχει πραγματοποιήσει επιτυχημένες εμφανίσεις εδώ όπως στο κέντρο Villy’s Park.

Στο μεταξύ όπως γράφτηκε σε Αθηναικά σάιτ, ο Τόλης Βοσκόπουλος απευθύνθηκε και στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών με σκοπό να κάνει μία συναυλία εκεί, ωστόσο η διεύθυνση του Οργανισμού Μεγάρου Μουσικής φαίνεται να αρνήθηκε στον Έλληνα τραγουδιστή με την μακρά και αξιόλογη πορεία και παρουσία στο λαικό τραγούδι, να του παραχωρήσει την αίθουσα του Μεγάρου. Σύμφωνα με τα όσα είπε ο Γιώργος Λιάνης στο ραδιόφωνο του Θέμα 104,6 οι υπεύθυνοι αρνήθηκαν επικαλούμενοι «νέα στροφή» στο πρόγραμμα του Οργανισμού.

Όπως υπογράμμισε ο κ. Λιάνης οι υπεύθυνοι του χώρου, έλαβαν την απόφαση αυτή χωρίς ωστόσο να γνωρίζουν πως στη συναυλία που πρότεινε και ζήτησε να κάνει ο Τόλης Βοσκόπουλος στο Μέγαρο Μουσικής, θα είχε μαζί του στη σκηνή τον Σταμάτη Κραουνάκη και τον σπουδαίο Μίμη Πλέσσα, με τον οποίο και είχε συνεργαστεί κατά το παρελθόν ο Τόλης Βοσκόπουλος.

«Είναι επιθυμία του να εμφανιστεί στο Μέγαρο και μάλιστα ο Δημήτρης Μελισσανίδης που είναι χορηγός της παράστασης θα το αναλάβει», είπε ο κ. Λιάνης εκφράζοντας την πεποίθηση ότι τελικά θα έχει αίσιο τέλος η υπόθεση αυτή.

Μετά την άρνηση, ο κ. Βοσκόπουλος κατέθεσε αίτημα για μεταφορά της συναυλίας στο Καλλιμάρμαρο Παναθηναικό στάδιο και στο Ηρώδειο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight