Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Εμπορικός Σύλλογος Πατρών: Eπιστολή συμπαράστασης στην Τροχαία και τον Κ. Πατέντα

Εμπορικός Σύλλογος Πατρών: Eπιστολή συμπ...

Με αφορμή την επίθεση οδηγού στον τροχονόμο Κ. Πατέντα

Ο Εμπορικός Εισαγωγικός Σύλλογος Πατρών, έπειτα από το επεισόδιο της Μ. Τρίτης με  τη θρασύτατη επίθεση που δέχθηκε ο Αρχιφύλακας κ. Κων/νος Πατέντας από οδηγό παράνομα σταθμευμένου οχήματος, απέστειλε στη Διοικήτρια της Τροχαίας Πατρών, κα Παναγοπούλου επιστολή συμπαράστασης και αρωγής για το σημαντικό έργο που επιτελείται εκ μέρους της Τροχαίας Πατρών.

Παράλληλα, ο Πρόεδρος του ΕΕΣΠ κ. Γιώργος Ρώρος ήρθε σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον παθόντα κ. Πατέντα,  εκφράζοντας την αμέριστη συμπαράσταση του και δηλώνοντας ότι ο ΕΕΣΠ είναι κάθετα αντίθετος σε τέτοιου είδους  ακραία φαινόμενα.

Ποιος είναι ο Κωνσταντίνος Πατέντας, ο τροχονόμος που δέχτηκε επίθεση από οδηγό στο κέντρο της Πάτρας - Πήγε στο νοσοκομείο

Το πλήρες κείμενο της επιστολής έχει ως εξής:

«Κυρία Διοικήτρια,

Με την παρούσα επιστολή, επιθυμούμε να  σας εκφράσουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας  και ταυτόχρονα την αγανάκτησή μας  για την άδικη και θρασύτατη επίθεση που δέχθηκε ο Αρχιφύλακας Κωνσταντίνος Πατέντας τη Μ. Τρίτη από τον ιδιοκτήτη παράνομα σταθμευμένου οχήματος.

Ο Εμπορικός Εισαγωγικός Σύλλογος Πατρών συμμερίζεται τον σημαντικό αγώνα που δίνει η Τροχαία Πατρών για την εύρυθμη λειτουργία της πόλης και για την αντιμετώπιση του κυκλοφοριακού προβλήματος, ιδιαίτερα τις ημέρες των εορτών που η κίνηση σαφώς είναι αυξημένη και δηλώνει αρωγός στο έργο που επιτελείται εκ μέρους σας. Τέτοιου είδους φαινόμενα είναι καταδικαστέα από το σύνολο της τοπικής κοινωνίας και πρέπει να εκλείψουν.

Παρακαλούμε όπως διαβιβάσετε τους χαιρετισμούς και τη συμπαράστασή μας στον παθόντα Αρχιφύλακα κ. Πατέντα. Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα!».

Εκ του Συλλόγου

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις