Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Βίαζε τα παιδιά του επί χρόνια - Η οδυνηρή υπόθεση στα δικαστήρια της Πάτρας

Βίαζε τα παιδιά του επί χρόνια - Η οδυνη...

Συνεχίζεται σήμερα η δίκη

Μια οδυνηρή ιστορία αναβιώνει στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο της Πάτρας. Κατηγορούμενος ένας 55χρονος ο οποίος το 2015 είχε καταδικαστεί σε 67χρόνια κάθειρξης από το Κακουργιοδικείο Πύργου για τον κατ’ εξακολούθηση βιασμό, την αποπλάνηση παιδιών και  την κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια.

Ο άνδρας συνελήφθη σε νησί του Ιονίου ύστερα από μήνυση που υπέβαλε το 2010 η 18χρονη θετή του κόρη και η μητέρα της για συστηματικό βιασμό από την ηλικία των 12 ετών.

Το κορίτσι επανέλαβε χθες στο δικαστήριο της Πάτρας πως όλα αυτά τα χρόνια υπέμενε τον συστηματικό βιασμό της από τον πατριό της, ο οποίος την απειλούσε και την έκανε να νιώθει ενοχές για ό,τι γινόταν. Αποκάλυψε ότι στα 18  της αντελήφθη ότι ο πατριός της ασελγούσε και στη μικρότερη αδελφή της, αλλά και στο ανήλικο παιδί του από τις ηλικίες των 11 και 13 ετών. Τότε μίλησε στη μητέρα της η οποία είχε χωρίσει από τον κατηγορούμενο και ακολούθησαν οι αποκαλύψεις στις αρχές.

Το ενδιαφέρον στη δίκη εστιάζεται και στην εκπροσώπηση της πολιτικής αγωγής και της υπεράσπισης από τους Ιωάννα Κούρτοβικ και Δημήτρη Τσοβόλα αντίστοιχα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις