Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Συνεχίζεται και το φετινό καλοκαίρι η συνεργασία Πανεπιστημίου Πατρών και Harvard

Συνεχίζεται και το φετινό καλοκαίρι η συ...

Δύο φοιτητές θα συμμετάσχουν στο θερινό πρόγραμμα του Πανεπιστημίου Harvard στην Ελλάδα

Η μακρόχρονη και ιδιαίτερα γόνιμη συνεργασία του Πανεπιστημίου Πατρών με το Κέντρο Ελληνικών Σπουδών (ΚΕΣ) του Πανεπιστημίου Harvard συνεχίζεται και αυτό το ακαδημαϊκό έτος. Όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου της Πρυτανείας του Πανεπιστημίου, μία φοιτήτρια και ένας φοιτητής από τη Σχολή Ανθρωπιστικών & Κοινωνικών Επιστημών (η κ. Ζ. Πετράκη, μεταπτυχιακή φοιτήτρια ΠΤΔΕ, και ο κ. Κ. Γκοτσόπουλος, προπτυχιακός φοιτητής Τμήματος Φιλολογίας) επελέγησαν από την αρμόδια επιτροπή για να συμμετάσχουν στο θερινό πρόγραμμα του Πανεπιστημίου Harvard στην Ελλάδα, που θα διεξαχθεί στο Ναύπλιο και τη Θεσσαλονίκη το χρονικό διάστημα 23 Ιουνίου - 29 Ιουλίου 2018.

Στο πρόγραμμα, που είναι από τα παλαιότερα και πιο πετυχημένα καλοκαιρινά προγράμματα του Harvard, συμμετέχουν φοιτητές τόσο από το φημισμένο Πανεπιστήμιο του Harvard όσο και από Πανεπιστήμια από όλο τον κόσμο. Οι συμμετέχοντες παρακολουθούν καθημερινά εντατικά σεμινάρια, εργάζονται σε εβδομαδιαίες και τελικές εργασίες, συμμετέχουν σε πολιτιστικές εκδηλώσεις και στο τέλος του προγράμματος παραλαμβάνουν την επίσημη βαθμολογία τους από το Harvard.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Πανεπιστήμιο Πατρών είναι το μοναδικό εκπαιδευτικό ίδρυμα της χώρας που συμμετέχει σε αυτή τη συνεργασία, ήδη από το έτος 2002.

Οι υποτροφίες των φοιτητών, ύψους 5.025 δολαρίων Η.Π.Α. έκαστη, προσφέρονται από κοινού από το Πανεπιστήμιο Πατρών (ΕΛΚΕ) και από το ΚΕΣ του Πανεπιστημίου Harvard.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις