Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Τι λέει ένας νέος ψυχίατρος με βαριά κινητική αναπηρία για τις δηλώσεις του Ιάσονα Φωτήλα -ΒΙΝΤΕΟ

Τι λέει ένας νέος ψυχίατρος με βαριά κιν...
Τσίχλα Κωνσταντίνα
[email protected] , Facebook Page

Ο Στέλιος Κυμπορόπουλος

Μέσω ενός βίντεο αποφάσισε να απευθυνθεί στον βουλευτή Αχαΐας Ιάσονα Φωτήλα, ο Στέλιος Κυμπορόπουλος. Αφορμή γι αυτή την κίνηση του νεαρού γιατρού με βαριά κινητική αναπηρία ήταν οι δηλώσεις που προκάλεσαν σάλο και αντιδράσεις πριν λίγες μέρες.

Πυρ ομαδόν σε Ιάσωνα Φωτήλα - Για "ρατσιστικό παραλήρημα" τον κατηγορεί ο ΣΥΡΙΖΑ

Όλα ξεκίνησαν όταν σε τηλεοπτική εκπομπή Ο βουλευτής αναφέρθηκε σε υποδιοικητή νοσοκομείου, στη βάση της αναπηρίας του. Μπορεί να ζήτησε συγγνώμη από τα άτομα με αναπηρία αλλά για ανθρώπους που ζουν με αναπηρία το θέμα δεν έχει τελειώσει.

Ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος εργάζεται ως ψυχίατρος στο Αττικό νοσοκομείο και μέσα από το γραφείο του έφτιαξε το παρακάτω βίντεο. "Με θυμώνει όλο αυτό γιατί είμαι ενεργός πολίτης και δε μπορεί κανείς να μου το απαγορεύσει αυτό. Ο κ. Φωτήλας προσπάθησε στην πορεία να «μαζέψει» αυτά που είπε αλλά δεν πέτυχε" ανέφερε μεταξύ άλλων στο βίντεο που ακολουθεί.

Στέλιος Κυμπουρόπουλος: Ένας νέος γιατρός με βαριά κινητική αναπηρία, αποκαλύπτει πως κατάφερε να έχει μια καλή σεξουαλική ζωή

Στέλιος Κυμπουρόπουλος: Ο γιατρός που παραδίδει μαθήματα ζωής από το αναπηρικό του αμαξίδιο μιλάει για όλα στο thebest.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις