Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Καλή επιτυχία Ελλάδα! Δείτε το βίντεοκλιπ του τραγουδιού της Γιάννας Τερζή που πάει Γιουροβίζιον

Καλή επιτυχία Ελλάδα! Δείτε το βίντεοκλι...

Το τραγούδι αφήνει καλές εντυπώσεις

Μία ειδική ωριαία και κάτι εκπομπή που είχε μαγνητοσκοπηθεί, μετέδωσε το βράδυ της Πέμπτης 8 Μαρτίου 2018 λίγο μετά τις 22.00 η ΕΡΤ1 που περιελάμβανε την επίσημη παρουσίαση της φετινής συμμετοχής της χώρας μας στον 63ο Διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision που θα φιλοξενηθεί στην Λισσαβόνα της Πορτογαλίας. Την εκπομπή με παρούσα την τραγουδίστρια Γιάννα Τερζή, κόρη του αγαπητού καλλιτέχνη Πασχάλη Τερζή, η οποία και θα ερμηνεύσει το τραγούδι με ελληνικό στίχο και έντονο παραδοσιακό, «Βαλκάνιο» ήχο, με τίτλο «Όνειρο μου» που ακούγοντας το είναι αλήθεια πως δημιουργεί συναισθήματα και εικόνες και μπορεί να πάει καλά στο διαγωνισμό, παρουσίασαν τα δίδυμα αδέλφια τενόροι Duo Fina (Τάκης και Γιάννης Φίνας).

Επίσης στο στούντιο Δ της ΕΡΤ όπου ήταν γυρισμένη η εκπομπή που έκανε μέτρια έως χαμηλή τηλεθέαση, ήσαν παρόντες φαν του θεσμού της Γιουροβίζιον ενώ το ενδιαφέρον στοιχείο πέρα από την μετάδοση του καλογυρισμένου βίντεο κλιπ του τραγουδιού «Όνειρο μου» με πλάνα από βουνά κυρίως της πατρίδας μας και πρωταγωνιστές την Γιάννα Τερζή και τον γοητευτικό ηθοποιό και μοντέλο Δημήτρη Βλάχο, ήταν ότι περιελάμβανε και μίνι συνεντεύξεις από καλλιτέχνες που είχαν εκπροσωπήσει παλιότερα την Ελλάδα στην Γιουροβίζιον όπως η Ελπίδα, ο Πασχάλης, ο Ρόμπερτ Ουίλιαμς, ο Θάνος Καλλίρης, η Μαντώ, η Καλομοίρα, ο Κώστας Μπίγαλης που έστειλαν και τις ευχές τους στην Γιάννα Τερζή και στη φετινή Ελληνική συμμετοχή.

Ακούσαμε πως το κομμάτι μας έχει ήδη πάνω από 3 εκατομμύρια views στο youtube και πως ήδη έχει αρχίσει να κάνει θετική εντύπωση και να παίζεται ψηλά στα προγνωστικά.    Έτοιμη να δώσει τον καλύτερό της εαυτό στη σκηνή της Eurovision, τον Μάιο, στην Λισαβόνα, παρά το άγχος και την αγωνία της, δήλωσε η Γιάννα Τερζή, κατά την παρουσίαση του βίντεοκλιπ  του τραγουδιού «Όνειρό Μου» ενώ σε μία στιγμή που μίλησε γι’ αυτήν η καλή της φίλη και συνάδελφος από το 2005, Τάμτα, την είδαμε να συγκινείται.

Η εκπομπή περιείχε και μίνι συνέντευξη της Ελένης Φουρέιρα που κι αυτή πάει φέτος Γιουροβίζιον εκπροσωπώντας την Κύπρο με το «Fuego», ένα κομμάτι γραμμένο από τον Άλεξ Παπακωνσταντίνου. Τόσο η Γιάννα Τερζή όσο και η Ελένη Φουρέιρα ανήκουν στην ίδια δισκογραφική εταιρεία, την Panik Records.

Η εκπομπή έκλεισε όμορφα με μία γυναικεία χορωδία από τη Λάρισα με την ονομασία «InDONNAtiόn», τα μέλη της οποίας υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Δημήτρη Κτιστάκη απέδωσαν φωνητικά το σήμα της Γιουροβίζιον, κερδίζοντας το θερμό χειροκρότημα.

Εκτός από την Γιάννα Τερζή, είδαμε στο στούντιο της εκπομπής και τους άλλους δημιουργούς του τραγουδιού «Όνειρό μου», τον Άρη Καλημέρη που συνυπογράφει την μουσική μαζί με την Γιάννα Τερζή και τους Δημήτρη Σταματίου και Μιχάλη Παπαθανασίου που είναι υπεύθυνοι για την παραγωγή και ενορχήστρωση του τραγουδιού. Την σκηνοθεσία στο βίντεοκλιπ έχει κάνει ο Sherif Francis.

Βέβαια η όλη εκπομπή δεν έχαιρε ιδιαίτερης πρωτοτυπίας και για το επίπεδο της κρατικής τηλεόρασης έμοιαζε προχειροφτιαγμένη και με όχι ιδιαίτερα πετυχημένο χιούμορ από πλευράς των χαριτωμένων πάντως παρουσιαστών.

Η Ελλάδα όπως και η Κύπρος θα εμφανιστούν στον 1ο ημιτελικό, στις 8/5/2018.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Οι φωτ. είναι από το INFE Greece.

Οι φωτ. είναι από το INFE Greece.

Οι φωτ. είναι από το INFE Greece.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight