Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Σε τρεις μήνες τελειώνει το σχολείο και οι μαθητές της Γ' δημοτικού στην Πάτρα περιμένουν ακόμη τα μαθήματα...κολύμβησης

Σε τρεις μήνες τελειώνει το σχολείο και ...

Γίνονται προσπάθειες να υλοποιηθεί και φέτος το πρόγραμμα

Το μάθημα της κολύμβησης για τους μαθητές της τρίτης τάξης του δημοτικού που υλοποιήθηκε πέρυσι για πρώτη φορά είχε τύχει θερμής ανταπόκρισης από τους μαθητές παρότι είχαν εκφραστεί αρχικά επιφυλάξεις από τους γονείς και τους δασκάλους. Η επιτυχία μάλιστα ήταν τέτοια που πολλά παιδιά που φέτος φοιτούν στην Τρίτη τάξη περίμεναν από πέρσι με ανυπομονησία να ξεκινήσουν τα κολυμβητικά τους μαθήματα στο Πεπανός.

Μέχρι ώρας όμως κι ενώ απομένουν μόλις 3,5 μήνες εκπαιδευτικής διαδικασίας, μόνο το Δημοτικό σχολείο του Αρσακείου έχει υλοποιήσει το πρόγραμμα στην Πάτρα. Κι αυτό γιατί 86 σχολεία βρίσκονται ακόμη σε αναμονή αφού δεν έχει λυθεί το πρόβλημα της μεταφοράς των  μαθητών από τα σχολεία στις κολυμβητικές εγκαταστάσεις.

Το έργο της μεταφοράς μεταφέρθηκε φέτος στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας που ήρθε αντιμέτωπη με μια σειρά διαδικαστικών θεμάτων με το διαγωνισμό και τις επιτροπές αξιολόγησης και οικονομικών, εξ ου και η καθυστέρηση.

Παρόλα αυτά υπάρχουν ακόμη ελπίδες για την υλοποιηση του μαθήματος έστω και «στο και πέντε» αφού καταβάλλονται προσπάθειες να λυθεί εντός των επόμενων ημερών.

Πάνω από 1.700 μαθητές Δημοτικών Σχολείων της Πάτρας στην πισίνα ...

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις