Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Γεράσιμος Γαλάτης: Ο αγαπημένος κομμωτής των celebrities και η πιο τρυφερή απόδειξη

Γεράσιμος Γαλάτης: Ο αγαπημένος κομμωτής...

Μια φωτογράφιση με κοινωνικό μήνυμα στη Σαντορίνη

Στη Σαντορίνη βρέθηκε πρόσφατα η Madeline Stuart –το διάσημο μοντέλο, γνωστό ως η πρώτη επαγγελματίας στο χώρο του modeling με σύνδρομο Down- και συμμετείχε σε μία μοναδική φωτογράφηση με φόντο τις ελληνικές ομορφιές του νησιού.

Το διεθνούς φήμης μοντέλο όμως δεν περιορίστηκε να φωτογραφηθεί σε εξωτερικούς χώρους –κυρίως στη πολυφωτογραφημένη καλντέρα- αλλά, όπως φαίνεται και από τα στιγμιότυπα του αποκλειστικού ρεπορτάζ, επέλεξε γωνιές από το ιδιαίτερο κομμωτήριο του Γεράσιμου Γαλάτη, δικαιολογώντας με την επιλογή της αυτή τη φήμη του ως του Έλληνα κομμωτή των celebrities.

Η Madeline Stuart (γεννημένη το 1996 στο Brisbane ) είναι ένα Αυστραλέζα στην καταγωγή, έχει εμφανιστεί δύο φορές στο New York Fashion Week και αναφέρεται ως το πρώτο επαγγελματικό μοντέλο στον κόσμο με σύνδρομο Down. Από τότε που πάτησε για πρώτη φορά το πόδι της στην πασαρέλα, έχει εμφανιστεί σε επιδείξεις μόδας σε ολόκληρο τον κόσμο, σε Νέα Υόρκη, Παρίσι, Λος Άντζελες, πολλές άλλες αμερικανικές πόλεις, στην Αυστραλία, τώρα και στη Σαντορίνη.

Η Μάντλιν, η οποία έχει προβλήματα ομιλίας, θέλησε να γίνει μοντέλο αμέσως μόλις είδε για πρώτη φορά επίδειξη μόδας στην Αυστραλία.

 

Ο Γεράσιμος Γαλάτης –αδερφός και συνέταιρος του Άκη Γαλάτη, που διατηρεί στην Πάτρα το ομώνυμο κομμωτήριο- είναι ο ιδιοκτήτης του συγκεκριμένου κομμωτηρίου της Σαντορίνης και με ενθουσιασμό φιλοξένησε τη Stuart στο χώρο του. «Ήταν τεράστια τιμή και μοναδική εμπειρία η συνεργασία μου μαζί της» δήλωσε και «θα μείνει για πάντα γραμμένη, τόσο στην προσωπική, όσο και στην επαγγελματική μου καριέρα».

Σε αποκλειστικές του δηλώσεις στο thebest.gr ο Γεράσιμος Γαλάτης πρόσθεσε πως «Όλοι οι άνθρωποι έχουν το δικαίωμα μέσα στο φως. Εμείς τους κάνουμε να λάμπουν, γιατί η μόδα και οι δημιουργοί ποτέ δεν κάνουν διαχωρισμούς. Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον φωτογράφο, φίλο και συνεργάτη μου, Χρήστο Τρίγκα που διοργάνωσε όλη αυτή την υπέροχη φωτογράφιση καθώς και το κομμωτήριο του αδερφού μου Άκη Γαλάτη, που μας βοήθησε για να βγει αυτό το μαγικό αποτέλεσμα.

Σημειώνεται πως ο Γεράσιμος Γαλάτης μπορεί να θεωρηθεί ο εκπρόσωπος της τέχνης της υψηλής κομμωτικής στο νησί της Σαντορίνης. Ξεκίνησε στα δεκατρία του και από τότε είναι ο αγαπημένος hairstylist της showbiz. Το βιογραφικό του περιλαμβάνει πολλά βραβεία και πιστοποιήσεις από διαγωνισμούς κομμωτικής καθώς επίσης και αρκετές επιτυχημένες συνεργασίες με κορυφαίους hairstylists από όλο τον κόσμο. Στα είκοσι πέντε του χρόνια είχε ήδη κάνει καριέρα στις πασαρέλες υψηλής ραπτικής σε Παρίσι, Λονδίνο και Νέα Υόρκη, σε συνεργασία με διάσημους οίκους μόδας όπως Christian Dior, Karl Lagerfeld, Dolce&Gabbana, Sonia Rykiel, Alexander McQeen, Barbara Bui κ.α. Για περισσότερες πληροφορίες www.galatishairsalon.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight