Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Αιγιάλεια Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Γιώργος Λάνθιμος Ρούλα Πισπιρίγκου Ομόφυλα Ζευγάρια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

H εντυπωσιακή μεταμόρφωση της Νίνας Λοτσάρη σε extreme ξανθιά...

H εντυπωσιακή μεταμόρφωση της Νίνας Λοτσ...

Δείτε ΦΩΤΟ

Η Νίνα Λοτσάρη αποτελεί μία από τις πιο όμορφες γυναίκες της εγχώριας showbiz. Η εκρηκτική show-woman μας έχει συνηθίσει σε εντυπωσιακές εμφανίσεις και ξεχωριστές φωτογραφήσεις αλλά αυτή την φορά ξεπέρασε τον εαυτό της! Η Νίνα συμμετείχε σε ένα fashion video clip από μια τριλογία avant-garde και δεν θύμιζε σε τίποτα τη γυναίκα που όλοι γνωρίζουμε.

Για τις ανάγκες της φωτογράφισης έβαλε ξανθιά περούκα και ήταν μια άλλη! Η Νίνα Λοτσάρη πόζαρε στον φωτογραφικό φακό του Αλέξανδρου Ζαχαριάδη, ενώ το art direction επιμελήθηκε ο Δημήτρης Στρέπκος και οι Celebrity Skin. Το μακιγιάζ της έκανε η Έλενα Ψωμά, ενώ το extreme χτένισμά της δημιούργησε ο γνωστός hairstylist Miro Miro.

H γνωστή σοπράνο εντυπωσίασε με το look της, το οποίο μάλιστα άλλαξε έξι φορές. Το fashion clip θα προβληθεί στην έναρξη του Fashion Celebrity Skin στο fashion week στη Ρουμανία στο Βουκουρέστι.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight