Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Οι επαγγελματίες εστίασης και αναψυχής έκαναν το "ΖΗΤΑ" του καρναβαλιού και δηλώνουν ικανοποιημένοι

Οι επαγγελματίες εστίασης και αναψυχής έ...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Ο πεζόδρομος της Ρήγα Φεραίου είχε ξανά την τιμητική του

Οικονομική ανάσα σε μεγάλη μερίδα επαγγελματιών έδωσε και φέτος το πατρινό καρναβάλι. Ιδιαίτερα οι επιχειρηματίες της εστίασης και αναψυχής είδαν καλύτερες εισπράξεις στα ταμεία τους συγκριτικά με το 2017. Το πρόσημο ήταν θετικό κι αυτό προκάλεσε χαμόγελα. Το thebest.gr μίλησε με καταστηματάρχες της Ρήγα Φεραίου, η οποία ιδιαίτερα κάθε καρναβάλι, βουλιάζει από τους νέους που κινούνται στον πεζόδρομο.

Παρά το γεγονός πως και φέτος ήταν πολλοί εκείνοι που επέλεξαν το υπαίθριο πάρτι στους δρόμους της αχαϊκής πρωτεύουσας υποβοηθούμενοι και από τον καλό καιρό, οι καταστηματάρχες δήλωσαν ευχαριστημένοι από την άνοδο που καταγράφηκε φέτος στην επισκεψιμότητα του πατρινού καρναβαλιού. Η οποία και μεταφράστηκε σε μεγαλύτερη κατανάλωση. Από τα ταχυφαγεία και τα περίπτερα, εως εστιατόρια ακόμη και οργανωμένα πάρτι.

Εκτός των άλλων στοιχείων, σημαντική οικονομική ανάσα φαίνεται να έδωσαν και οι ηλικίες 30 - 50 που δεν έλειψαν από το φετινό πατρινό καρναβάλι και επίσης δεν δίστασαν να το ρίξουν λίγο έξω καρναβαλιού επιβάλλοντος.

Εξάλλου το φαινόμενο καφέ μπάρ που μετατράπηκαν σε κλάμπ με ανοιχτές πόρτες και ηχεία στα πεζοδρόμια, σύμφωνα με μερίδα επαγγελματιών, δεν φαίνεται πως επηρρέασε σημαντικά τους τζίρους των καταστημάτων εστίασης και αναψυχής.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις