Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Καταγγέλλουν ελλείψεις στην πυροσβεστική Καλαβρούζας

Καταγγέλλουν ελλείψεις στην πυροσβεστική...

Παρέμβαση προς τον αρχηγό της Πυροσβεστικής

Προβλήματα και ελλείψεις στο Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Ε.Ο. Καλαβρούζας, καταγγέλλει με επιστολή τους προς τον αρχηγό της Πυροσβεστικής το μέλος του Δ.Σ. της Ε.Υ.Π.Σ. Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας Σπύρος Ζαμπάτης της «Ενωτικής Αγωνιστικής Κίνησης Πυροσβεστών», της Ένωσης Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας. Η επιστολή έχει ως εξής:

«Κύριε Αρχηγέ

Πρόσφατα πληροφορηθήκαμε για την μετεγκατάσταση του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Καλαβρούζας από το κοντέινερ στο οποίο στεγάζονταν, σε νέο κτήριο που κατασκευάστηκε γι’ αυτό το λόγο.

Παράλληλα όμως πληροφορηθήκαμε ότι κατά την μετεγκατάσταση του στις νέες εγκαταστάσεις, έχουν παρατηρηθεί ελλείψεις σε μηχανολογικό εξοπλισμό που δεν παραδόθηκε, καθώς και προβλήματα εισροής υδάτων και έντονης υγρασίας λόγω ενδεχόμενης κακοτεχνίας στο εσωτερικό του κτηρίου.

Ελλείψεις επίσης έχουν εντοπιστεί σχετικά με την επίπλωση που είναι απαραίτητη για μια ανθρώπινη διαβίωση, αλλά και στην καθαριότητα των χώρων του Π.Κ. διότι η σύμβαση – συμφωνία δεν προβλέπει κάτι σχετικό.

Κύριε Αρχηγέ

Ζητάμε από εσάς όπως παρέμβετε στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων σας, για να δοθούν άμεσα λύσεις για  τα ζητήματα τα οποία σας παραθέτουμε, με γνώμονα την διασφάλιση της ομαλής λειτουργίας της υπηρεσίας και των κατάλληλων συνθηκών διαβίωσης για την προστασία της υγείας και της ασφάλειας των συναδέλφων, τόσο εντός των χώρων εργασίας όσο και κατά την διάρκεια των συμβάντων.

Εν αναμονή των ενεργειών σας, και  ευελπιστώντας σε σχετική γι αυτές ενημέρωσή μας.»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις