Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κατέπεσε Ρωσικό αεροσκάφος με 71 επιβάτες- Είναι όλοι νεκροί

Κατέπεσε Ρωσικό αεροσκάφος με 71 επιβάτε...

Συνεχής Ενημέρωση

15:35  Νεκροί είναι οι 65 επιβάτες και τα 6 μέλη του πληρώματος του αεροσκάφους της ρωσικής αεροπορικής εταιρίας Saratov Airlines, που κατέπεσε σήμερα κοντά στην Μόσχα, μεταδίδει το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων TASS επικαλούμενο πηγή των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης.

 

14:45 Ένα αεροσκάφος της αεροπορικής εταιρίας Saratov Airlines κατέπεσε σήμερα στην περιοχή της Μόσχας, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ. Εκφράζονται φόβοι ότι οι 71 άνθρωποι που επέβαιναν σε αυτό, είναι νεκροί, μετέδωσε το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Interfax, επικαλούμενο πηγή των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης.

Οι διασώστες ελέγχουν τις πληροφορίες σχετικά με την πτώση επιβατηγού αεροσκάφους στην περιοχή Ramenskoye της περιοχής της Μόσχας. Τα μηνύματα προέρχονταν από αυτόπτες μάρτυρες.

Μια πηγή στις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης δήλωσε στην RIA Novosti ότι η An-148 "Saratov Airlines" πέταξε από το αεροδρόμιο Domodedovo της Μόσχας. Στο πλοίο υπάρχουν 65 επιβάτες και έξι μέλη πληρώματος. Δύο λεπτά μετά την αναχώρηση από το αεροδρόμιο, το αεροσκάφος εξαφανίστηκε από το ραντάρ.

Αργότερα, η πηγή είπε ότι είχε βρεθεί ένα πεσμένο αεροπλάνο.

"Βρισκόταν στον τομέα στην περιοχή Ramensky, οι διασώστες δεν έχουν ακόμη φτάσει", ανέφερε η πηγή. Σύμφωνα με τον ίδιο, η επίστρωση φαίνεται από τον αέρα.

Σύμφωνα με την πύλη Flightradar24, που παρακολουθεί την κίνηση των αεροσκαφών, η ταχύτητα An-148 μετά τις 14:26 αρχίζει να πέφτει απότομα.

ΝΩΡΙΤΕΡΑ:ΕΚΤΑΚΤΟ: Αγνοείται Ρωσικό αεροσκάφος με 71 επιβάτες- Αυτόπτες μάρτυρες μιλούν για συντριβή.

Πρόκειται για ένα αεροσκάφος Antonov An-148.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι άθηκε από τα ραντάρ αμέσως μετά την απογείωσή του από το αεροδρόμιο της Μόσχας Domodedovo.

Τα διεθνή Μέσα έχουν αρχίσει να μεταδίδουν με σιγουριά τ]ότι το αεροπλάνο συνεντρίνη έξω από το χωριό Argunovo στη Μόσχα.

Το αεροπλάνο είχε προορισμό το Ορσκ, πόλη κοντά στα σύνορα της Ρωσίας με το Καζακστάν. Επέβαιναν 65 επιβάτες και 6 άτομα πλήρωμα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις