Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Πελετίδης για την επίσκεψη Τσίπρα στην Πάτρα: «Άνθρακες ο θησαυρός»

Πελετίδης για την επίσκεψη Τσίπρα στην Π...

Ο δήμαρχος Πατρέων δηλώνει ότι συνεχίζει να αγωνίζεται για την ικανοποίηση των σύγχρονων λαϊκών αναγκών

«Άνθρακες ο θησαυρός», σχολιάζει ο δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης, τόσο τα όσα είπε το βράδυ της Τρίτης από την Πάτρα ο Αλέξης Τσίπρας, όσο και τα αποτελέσματα του διήμερου συνεδρίου που διοργάνωσε η κυβέρνηση. Υπενθυμίζεται ότι ο δήμαρχος, μίλησε την πρώτη ημέρα στο συνέδριο, ενώ την δεύτερη συμμετείχε ο ίδιος και η δημοτική Αρχή στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας.

Το γεγονός πάντως της απουσίας του δημάρχου από το συνέδριο δεν το άφησε ασχολίαστο ο  πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας κατά τη διάρκεια της ομιλίας του.

Η «σπόντα» του Αλέξη Τσίπρα από το βήμα του συνεδρίου για την απουσία του Πελετίδη

Η δήλωση του δήμαρχου Πατρέων Κώστα Πελετίδη, έχει ως εξής:

«Άνθρακες ο θησαυρός. Οι διήμερες εργασίες του «αναπτυξιακού συνεδρίου» της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ με τη στήριξη της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, καθώς και η ομιλία του Πρωθυπουργού, επιβεβαίωσαν πλήρως τις εκτιμήσεις μας.  Εξειδίκευσαν τη στρατηγική του κεφαλαίου στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας ιεραρχώντας τους κλάδους που μπορούν να στηρίξουν την καπιταλιστική ανάπτυξη.

Η Δημοτική Αρχή θα αγωνίζεται πάντα με συνέπεια για την ικανοποίηση των σύγχρονων λαϊκών αναγκών, για το δικαίωμα στη σταθερή δουλειά με πλήρη δικαιώματα για όλους, τη μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων εργαζομένων στα προγράμματα, την ουσιαστική στήριξη των ανέργων.

Συνεχίζουμε έχοντας εμπιστοσύνη στο λαό και το Κίνημά του, που μπορεί να παρεμποδίσει την ασκούμενη αντιλαϊκή πολιτική, που θέλει να τους πετάξει στον «Καιάδα» της φτώχειας και της εξαθλίωσης».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις