Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Πελετίδης: Νομιμοποίηση της κάνναβης σημαίνει διάδοση των ναρκωτικών – ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

Πελετίδης: Νομιμοποίηση της κάνναβης σημ...

Τι είπε ο δήμαρχος σε ημερίδα

Η προωθούμενη νομιμοποίηση χρήσης της κάνναβης, σημαίνει διάδοση των ναρκωτικών. Τη θέση αυτή διατύπωσε ο δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης, κατά τη διάρκεια χαιρετισμού που απεύθυνε, σε εκδήλωση με θέμα: «Όχι στη νομιμοποίηση της κάνναβης».

Η ημερίδα έγινε το απόγευμα της Τετάρτης, στην Αγορά Αργύρη, από το  Δήμο Πατρέων, σε συνεργασία με το Εθνικό Συμβούλιο κατά των Ναρκωτικών (ΕΣΥΝ) και την Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων του Δήμου Πατρέων.

Στη σύντομη τοποθέτησή του ο Κώστας Πελετίδης ήταν ξεκάθαρος για το θέμα της νομιμοποίησης χρήσης της κάνναβης, λέγοντας: «Αυτό που γίνεται δεν είναι νομιμοποίηση, είναι διάδοση ναρκωτικών, εγώ τουλάχιστον έτσι το νοιώθω. Διάδοση ναρκωτικών κάνουν και σαν τέτοιους τους έχω μπροστά μου». Σε άλλο σημείο, ο δήμαρχος και γιατρός, τόνισε ότι «είμαστε σε πόλεμο με αυτούς που κάνουν διάδοση ναρκωτικών» και κάλεσε το ακροατήριο, «με πάθος να βάλουμε τις δυνάμεις μας για να προστατεύσουμε τα παιδιά μας».

Στο πλαίσιο αυτό δεσμεύθηκε ότι ο Δήμος Πατρέων θα συμβάλει με όλες του τις δυνάμεις, σε αυτό τον πόλεμο κατά των ναρκωτικών.

Δείτε το βίντεο από την παρέμβαση του δημάρχου Πατρέων Κώστα Πελετίδη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις