Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Μαζική & συγκινητική η εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της Κίνησης «Πρόταση» -ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Μαζική & συγκινητική η εκδήλωση κοπή...

Πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Δημιουργικής απασχόλησης της Κίνησης

Η φετινή εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της Κίνησης «Πρόταση» εκτός από τις ευχές για το 2018,  σηματοδότησε την έναρξη των επετειακών εκδηλώσεων για τα 30 χρόνια  (1988-2018) ζωής και δράσης του συγκεκριμένου φορέα στην Πάτρα, την Ελλάδα και το εξωτερικό.  Αυτός ήταν και ο λόγος που όλη η εκδήλωση διαπνεόταν από αισθήματα συγκίνησης  τόσο από τους παλιούς που εξακολουθούν να βρίσκονται στις επάλξεις, αλλά και από τους νέους  που με δέος, θαυμασμό και συνέπεια  συνεχίζουν ένα πολυσήμαντο και  αξιόλογο έργο στην πρόληψη και τον εθελοντισμό γράφοντας την δική τους ιστορία, όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Ο ιδρυτής του φορέα «Κίνηση» για έναν άλλο τρόπο ζωής, Δρ. Βασίλης Πασσάς,  στην έναρξη της εκδήλωσης αναφέρθηκε στην μακρά  πορεία  του φορέα, στους στόχους και τα επιτεύγματα καθώς και στα σημαντικά συμπεράσματα που καθόρισαν την πορεία της Πρότασης. Ο πρόεδρος, ιατρός Αντρέας Σαμοθρακίτης  αναφέρθηκε επιγραμματικά στον πλούσιο απολογισμό των ομάδων των εθελοντών  αλλά και στον προγραμματισμό για τις επετειακές εκδηλώσεις και δράσεις που θα πραγματοποιήσει ο φορέας το 2018, καλώντας τους παραβρισκόμενους να συμμετέχουν και να στηρίξουν την συλλογική αυτή προσπάθεια στην πρόληψη και την ποιότητα ζωής.

Ακολούθησε ένα  δρώμενο από τους εμψυχωτές και τα παιδιά του προγράμματος ΠΡΟ-ΝΟΙΑ βασισμένο σε ένα παραμύθι που περιγράφει χιουμοριστικά αλλά και συγκινητικά την ιστορία του φορέα. Το πρόγραμμα έκλεισε με τα κάλαντα που έφτιαξαν τα παιδιά, αφιερωμένα στην δουλειά τους αλλά και στα 30χρονα της Πρότασης και ο πρόεδρος έκοψε την κεντρική πίτα μοιράζοντας κομμάτια στους συντονιστές των ομάδων της Κίνησης και τους στενούς συνεργάτες. Τα κομμάτια πίτας που προσφέρθηκαν  στην συνέχεια ήταν από πίτες, όλες φτιαγμένες από τα στελέχη του φορέα.

Πολλοί ήταν και φέτος οι φίλοι, οι φορείς, τα αρωγά μέλη, οι γονείς,  που ήλθαν στην κοπή της πίτας μας, για να μας ευχηθούν τα καλύτερα, για τη καινούργια χρονιά . Χαιρετισμούς απηύθυναν ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας κ. Δριβήλας, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΛΠΑ ΑΕ κ. Κοντοές, ο κ. Καφέζας πρώην Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου και πρώην Δημοτικός σύμβουλος, ο Σχολικός Σύμβουλος Α/βάθμιας Εκπαίδευσης κ. Βαλμάς, ο κ. Κούρτης πρώην Διευθυντής του 13ου Γυμνασίου που ξεκίνησε η «ΠΡΟΤΑΣΗ» και Πρόεδρος ΔΣ μουσικοχορευτικού ομίλου «Αριστείδης Μόσχος», η κα Κουρδιστού εκπρόσωπος της ΟΙ.ΚΙ.ΠΑ., ο Φίλιππος Καμίσης πρόεδρος του αθλητικού συλλόγου «Απόλλων» Πατρών, κ.α.

*Την εκδήλωση τίμησαν επίσης με την παρουσία τους  η κα Κωσταρά εκπροσωπώντας τον Βουλευτή Αχαΐας Ιάσονα Φωτήλα,  ο κ. Μαλλιάς Πρόεδρος του Συλλόγου Καλών Τεχνών Πάτρας «Κωστής Παλαμάς», η κα Γιάχου Πρόεδρος του πολιτιστικού φορέα «Μαρσύας», η Board Director  στο International Inner Wheel κα  Αυγερινού, η κα Τριανταφυλλοπούλου από την «ομάδα του πεντάευρου», ο κ. Ζαχαρής από τον Σύλλογο οικογενειών ΓΕΦΥΡΑΣ – ΟΚΑΝΑ, η κα Μυρωνίδου ιατρός και Αρωγό μέλος στην «Πρόταση», ο κ. Γεωργίου από την ΚΟΙΝΟ-ΤΟΠΙΑ, ο κ. Γιαννόπουλος από τον «ΑΠΟΛΛΩΝ» Πάτρας Κ.Α.Ε.  καθώς και ο κ.  Πούλος Καθηγητής του Πανεπιστημίου Πατρών.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις