Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Ποδόσφαιρο: Κοιτάζει μπροστά ο Παναθηναϊκός

Ποδόσφαιρο: Κοιτάζει μπροστά ο Παναθηναϊκός

Κέρδισε με 4-0 την Κέρκυρα

Ο Παναθηναϊκός ξεπέρασε το εμπόδιο της Κέρκυρας πιο εύκολα από οποιοδήποτε άλλο στην τρέχουσα σεζόν και με το 4-0 στο «Απόστολος Νικολαϊδης» μπορεί πλέον να κοιτάξει μπροστά. Οι Δώνης (16΄), Γιόχανσον (33΄), Λουντ (70΄) και Αλτμαν (90΄) πέτυχαν τα γκολ των «πράσινων» που ανέβηκαν στην 8η θέση της βαθμολογίας, ενώ η Κέρκυρα παραμένει στην προτελευταία.

Το σημερινό αποτέλεσμα και οι 11 βαθμοί διαφοράς που διασφάλισε ο Παναθηναϊκός από την επικίνδυνη ζώνη, σημαίνει πως απομακρύνοναι οριστικά οι -όποιες- κακές σκέψεις αφορούσαν τον αγωνιστικό απολογισμό. Χωρίς το άγχος του υποβιβασμού, η ομάδα μπορεί πλέον να κινηθεί πολύ πιο απελευθερωμένα σε όλα τα επίπεδα, χωρίς την πίεση της ενίσχυσης και συνεπώς της δαπάνης.

Για να διαμορφωθεί όμως αυτή η κατάσταση, οι παίκτες και ο Ουζουνίδης χρειάζονταν μια νίκη ακριβώς τόσο εύκολη, ακριβώς τόσο άνετη όσο η σημερινή. Με τον Χρήστο Δώνη σε θέση σέντερ φορ το ματς ξεκίνησε με δοκάρι στο 9΄ από βολίδα του Ινσούα. Αμέσως μετά, στο 16΄, ο Χατζηγιοβάνης με έξοχη ενέργεια πέρασε την ασίστ στον Δώνη ο οποίος άνοιξε το σκορ. Στο 33΄ ο Δώνης ήταν δημιουργός, που «σέρβιρε» στον Γιόχανσον κι ο Σουδός πέτυχε το πρώτο γκολ της καριέρας του στον Παναθηναϊκό.

Στο 70΄ πάλι από συνδυασμό Χίλιεμαρκ-Δώνη-Βιγιαφάνες ο Αργεντινός πάρασε στον Λουντ ο οποίος έγραψε το 3-0, ενώ το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 90΄ ο Ισραηλινός Ομρι Αλτμαν μετά από εξαιρετική ενέργεια και ασίστ του Βιγιαφάνες.

 

Διαιτητής: Μπλάνας (Μεσσηνίας)

Κίτρινες: Ντιόγκο, Σιόντης

ΚΕΡΚΥΡΑ (Σάκης Τσιώλης): Γιαννακόπουλος, Τουράμ (71΄ Αρτυματάς), Παμλίδης, Σπίνουλας, Σιόντης, Ρόλε (46΄ Μπαλάφας), Ιωάννου, Ντιόγκο (57΄ Μυτίδης), Γρομητσάρης, Γκράσι.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Βλαχοδήμος, Γιόχανσον, Οικονόμου, Κουρμπέλης, Ινσούα, Τζανδάρης (57΄ Στάικος), Λουντ, Βιγιαφάνιες, Χίλιεμαρκ, Χατζηγιοβάνης (80΄ Κουντουριώτης), Δώνης (81΄ Αλτμαν).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Βόλεϊ: Νέα ήττα για την Παναχαϊκή

ΑΠΕ ΜΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports