Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Νεκρός αλλοδαπός μοτοσικλετιστής σε τροχαίο στην Ακρωτηρίου

Νεκρός αλλοδαπός μοτοσικλετιστής σε τροχ...

Αργά το βράδυ

Ένας αλλοδαπός 31 ετών έχασε χθες αργά χθες το βράδυ τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα στην οδό Ακρωτηρίου στην Πάτρα, στη συμβολή  με την Αυλίδος. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία ο άνδρας με καταγωγή από το Πακιστάν κάτω από αδιευκρίνιστες για την ώρα συνθήκες έπεσε από το δίκυκλο  με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι και να εκπνεύσει λίγο αργότερα. Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται στο νοσοκομείο ο επίσης Πακιστανός συνεπιβάτης της μοτοσικλέτας ηλικίας 19 ετών.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Πατρών σχηματίστηκε δικογραφία για τροχαίο ατύχημα με θανάσιμο τραυματισμό, το οποίο έλαβε χώρα σήμερα τα ξημερώματα, στην Πάτρα, όπου δίκυκλο μοτοποδήλατο που οδηγούσε 31χρονος, υπήκοος Πακιστάν, με συνεπιβάτη έναν 19χρονο ομοεθνή του, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, ανετράπη στο οδόστρωμα, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 31χρονου και τον τραυματισμό του 19χρονου, ο οποίος διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β. στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο  Πατρών, όπου παραμένει νοσηλευόμενος.
Από το Τμήμα Τροχαίας Πατρών ενεργείται προανάκριση για την διακρίβωση των αιτιών των  συνθηκών πρόκλησης  του τροχαίου ατυχήματος.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις