Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Πέθανε η Rene Θωμά- Το "ευχαριστώ" της οικογένειας σε όσους τους συμπαραστάθηκαν

Πάτρα: Πέθανε η Rene Θωμά- Το "ευχα...

Κηδεύτηκε χθες Τρίτη

Από τον Ι.Ν. των Αγγέλων στο Α' Νεκροταφείο της Πάτρας κηδεύτηκε η Rene Θωμά η οποία έφυγε από την ζωή βυθίζοντας στο πένθος τους οικείους της. Στο συγκινητικό ευχαριστήριο που απέστειλε στο thebest.gr η οικογένεια του γιου της Γιώργου, αναφέρονται τα εξής:

"Ευχαριστούμε από καρδιάς, η οικογένεια μου κι εγώ, όλους όσοι μας συμπαραστάθηκαν, με οποιοδήποτε τρόπο, στο βαρύτατο πένθος μας για τον χαμό της πολυαγαπημένης μας μητέρας, Rene Θωμά και παραβρέθηκαν μαζί μας στο στερνό αντίο, στις 16 Ιανουαρίου 2018, από τον Ι.Ν. των Αγγέλων, στο Α’ Νεκροταφείο.

Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τους συναδέλφους μου από το Φαρμακείο του Γ.Ν. Πατρών, «Άγιος Ανδρέας», για την ψυχολογική υποστήριξή τους σε μένα στο «αντίο» της λατρευτής μου μητέρας.

Τέλος, ευχαριστούμε τον Προϊστάμενο του Ι.Ν. του Άγιου Ανδρέα, πατέρα Νικόλαο Σκιαδαρέση, για την πολύτιμη παρουσία του στην εξόδιο ακολουθία και τα μεστά του λόγια για την αγαπημένη μας μητέρα. Με τον χριστιανικό, ρητορικό του λόγο, απάλυνε την πονεμένη μας ψυχή.

Ευχόμαστε σε όλους και στις οικογένειές τους να έχουν υγεία και προκοπή."

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις