Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δυτ. Αχαΐα: Το νερό στα Κ. Λαμπρέικα χύνεται στο δρόμο εδώ και 1 χρόνο - "Καρόδρομος" ο κεντρικός δρόμος του χωριού

Δυτ. Αχαΐα: Το νερό στα Κ. Λαμπρέικα χύν...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Διαβάστε περισσότερα

Το νερό στα Κάτω Λαμπρέικα -100 περίπου κατοίκων- του δήμου Δυτικής Αχαΐας χύνεται στο δρόμο εδώ και 1 χρόνο! Οπως καταγγέλουν κάτοικοι του χωριού, μάταια διαμαρτύρονται εως σήμερα και με κάθε ευκαιρία, σε αντιδημάρχους αλλά και στον ίδιο τον δήμαρχο. Το Καλοκαίρι "λένε το νερό νεράκι" ωστόσο το χειμώνα εκατοντάδες κυβικά νερού χάνονται εξαιτίας βλάβης στο σύστημα ύδρευσης που εμφανώς έχει διαρροή σε δρόμο της περιοχής.

Εξάλλου, κεντρικός χαλικόδρομος που οδηγεί από τα Κάτω Λαμπρέικα στα κτήματα των αγροτών της περιοχής, παραμένει εδώ και τουλάχιστον 5 χρόνια χωρίς την παραμικρή παρέμβαση, με αποτέλεσμα να έχουν προκληθεί επικίνδυνα νεροφαγώματα σε διάφορα σημεία.

Αυτό που ζητούν οι χωρικοί δεν είναι ασφαλτόστρωση, αλλά έστω λίγο χαλίκι και κάποια αυλάκια για να διοχτεύονται τα νερά της βροχής.

Το θέμα αναμένεται να φέρουν σήμερα Παρασκευή και στο δημοτικό συμβούλιο της Δυτικής Αχαΐας. Αν οι κάτοικοι δεν εισακουστούν και αυτή τη φορά, αναμένεται να προχωρήσουν σε δυναμικές κινητοποιήσεις.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις