Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Θρήνος στην κηδεία της 44χρονης στην Κατοχή - Δεν έχει αποκλειστεί η εγκληματική ενέργεια - ΦΩΤΟ

Θρήνος στην κηδεία της 44χρονης στην Κατ...

Αναμένονται οι τοξικολογικές εξετάσεις

Eκατοντάδες κόσμου συγκεντρώθηκαν σήμερα  στον Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου Κατοχής για τον τελευταίο αποχαιρετισμό στην αδικοχαμένη Ειρήνη. Σε κλίμα πόνου και βαθιάς θλίψης οι συγχωριανοί της την συνόδευσαβ στην τελευταία της κατοικία με τα ερωτηματικά να στροβιλίζουν στις σκέψεις τους.

Ο χαμός της γυναίκας έχει συγκλονίσει την ευρύτερη περιοχή και όλους όσους την γνώριζαν. Μια δραστήρια κοπέλα, ένας άνθρωπος ζωντανός με όρεξη για ζωή, μια γυναίκα κοινωνική, πάντα χαμογελαστή και καλοσυνάτη.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν ξεκαθαριστεί τα αίτια του θανάτου της και διάφορες εκδοχές δίνονται στην δημοσιότητα. Από την πλευρά τους πάντως οι συγγενείς αποκλείουν το ενδεχόμενο αυτοκτονίας και ζητούν πλήρη διαλεύκανση των συνθηκών που έλαβαν χώρα, αναφέρει το aixmi-neww.gr

 

 

ΝΩΡΙΤΕΡΑ Με ιδιαίτερη προσοχή η αστυνομία έχει συλλέξει όσο το δυνατόν περισσότερα στοιχεία και υλικό για τις αιτίες και τις συνθήκες θανάτου της 44χρονης, που εξαφανίστηκε το μεσημέρι των Θεοφανίων από το σπίτι της στην Κατοχή Αιτωλοακαρνανίας.

Όπως επισημαίνουν αστυνομικές πηγές στο thebest.gr μέχρι στιγμής δεν έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας, ωστόσο από τα μέχρι τώρα στοιχεία που έχει η ΕΛ.ΑΣ στη διάθεσή της, πιθανότερη φαντάζει η αυτοχειρία.

Η γυναίκα εντοπίστηκε κοντά στη λίμνη Τριχωνίδα, στην περιοχή Φοτμού στη Μυρτιά Αιτωλοακαρνανίας, μέσα στο αυτοκίνητό της μάρκας Ford KA, με το οποίο είχε φύγει το μεσημέρι των Θεοφανίων.

Την εξαφάνισή της δήλωσε στο Α.Τ. Αιτωλικού στις 7 Ιανουαρίου η κόρη της.

Η γυναίκα βρέθηκε νεκρή στις 8 Ιανουαρίου. Ήταν στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου της και έφερε εγκαύματα στα χέρια και στο πρόσωπο. Μέσα στο αυτοκίνητο βρέθηκε δοχείο με εύφλεκτο υλικό, ενώ εσωτερικά η καμπίνα του αυτοκινήτου είχε φθορές από πυρκαγιά.

Μέλη του οικογενειακού περιβάλλοντος της γυναίκας εκτιμούν ότι ο θάνατός της οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια, κάτι που ακόμα δεν έχει αποκλειστεί 100% αλλά η αστυνομία θεωρεί ότι από τα μέχρι τώρα δεδομένα προκύπτει πιο πιθανή η εκδοχή της αυτοχειρίας, καθώς ως τώρα δεν πρκύπτουν εμφανή στοιχεία και ενδείξεις που να οδηγούν στο έγκλημα.

Περισσότερο φως στην υπόθεση θα ρίξουν οι τοξικολογικές εξετάσεις.

Η κηδεία της 44χρονης θα γίνει σήμερα στις 12.30 στην Αιτωλοακαρνανία.

 

Ο γιος της 44χρονης που βρέθηκε νεκρή μέσα στο αυτοκίνητό της κοντά στη λίμνη Τριχωνίδα, μίλησε στην εκπομπή του «Ε» LiveNews για την υπόθεση – θρίλερ που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο. Ο Γιάννης αρνείται να πιστέψει ότι η μητέρα του αυτοκτόνησε.

"Εκεί την πήγαν. Πώς την πήγαν είναι το ερώτημα. Ήταν πολύ δυναμική, προγραμμάτιζε να κάνει πράγματα. Πήγε πήρε το αυτοκίνητο κι έφυγε σαν να πάει κάπου κοντά, χωρίς να φοράει ένα μπουφάν ή να πάρει το πορτοφόλι μαζί της", δηλώνει.

ΔΕΙΤΕ στο βίντεο που ακολουθεί τι είπε:

Ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα για το θάνατο της 44χρονης στη λίμνη Τριχωνίδα

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις