Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

TROLLΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

/

Αποκλειστικό (Νο 63): Ξηλώνονται από την περιοχή της πλατείας Βουδ οι κεραίες κινητής

Αποκλειστικό (Νο 63): Ξηλώνονται από την...
Σταθόπουλος Τάσσος
[email protected]

Θα έχουν σήμα - καμπάνα οι κάτοικοι

Οσοι από εμάς κινούνται νότια των Υψηλών Αλωνίων, στην περιοχή από την Ομόνοια και την πλατεία Βουδ έως το Σκαγιοπούλειο και τον Αη-Γιάννη Πράτσικα θα έχουν διαπιστώσει πως το πρόβλημα με το σήμα κινητής τηλεφωνίας είναι οξύ, μερικές φορές δεν μπορείς να στείλεις μήνυμα, ούτε με κάποιο περιστεράκι.

Οι περισσότεροι νόμιζαν πως το πρόβλημα υφίσταται λόγω της έλλειψης κεραιών. Ομως αυτό είναι λάθος, όπως αποκαλύπτει σήμερα το theBest.

Το πρόβλημα οφείλεται στην υπερπληθώρα κεραιών κινητής στην περιοχή. Και οι τρεις εταιρείες κινητής έχουν πολλές κεραίες στην συγκεκριμένη περιοχή, σύμφωνα με στοιχεία της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομίων, η Cosmote έχει 467 κεραίες, η Vodafone 872 και η Wind 1.578.

Eτσι, όπως μας εξήγησε ο διακεκριμένος τεχνικός δικτύων Επαμεινώνδας Δενεχεισηματάκης, παρατηρείται το φαινόμενο «τηλεπικοινωνιακός συνωστισμός».

Δηλαδή: «Τα σήματα που εκπέμπει κάθε κεραία (κλήσης από το κινητό μας, μηνύματα, δεδομένα ίντερνετ, ομιλία στο σκάιπ με τη γκόμενα, μήνυμα στο βάιμπερ στη γκόμενα του κολλητού κ.ά.) συγκρούονται με σήματα άλλων κεραιών, μπερδεύονται μεταξύ τους, καμιά φορά χάνουν το δρόμο με αποτέλεσμα να μην έχουμε σήμα στο κινητό μας».

Η ΕΕΤΤ διέταξε άμεσα τις εταιρείες να ξηλώσουν τις κεραίες, ώστε να αποσυμφορηθεί η περιοχή και να μπορούν όλοι οι χρήστες να έχουν σήμα καμπάνα στο κινητό τους.

 

 

Δείτε περισσότερες trollιές:

Αποκλειστικό (Νο 62): Κολονάκια σε όλα τα πεζοδρόμια της Πάτρας

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Trollερά πράγματα