Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Στην Πάτρα πέρασε την Πρωτοχρονιά ο Μιχάλης Μπεκίρης - Εκκλησιάστηκε στην Παντάνασσα

Στην Πάτρα πέρασε την Πρωτοχρονιά ο Μιχά...

Γιόρταζε ο πατέρας του Βασίλης Μπεκίρης και ο γιος του

Στη γενέτειρα του, την Πάτρα και στην οικογένεια του βρέθηκε τις ημέρες της Πρωτοχρονιάς ο διευθυντής του πολιτικού Γραφείου του προέδρου της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη, Μιχάλης Μπεκίρης. Ο κ. Μπεκίρης μάλιστα εκκλησιάστηκε το πρωί της Πρωτοχρονιάς, τη Δευτέρα 1η Ιανουαρίου 2018, στον ιερό ναό Παντανάσσης Πατρών μαζί με τη σύζυγο του Ιωάννα Θανασούλια, τα δύο τους παιδιά και τους γονείς του. Μάλιστα εκείνη την ημέρα γιόρταζε τόσο ο πατέρας του, ο τέως Υφυπουργός παιδείας επί κυβέρνησης του αείμνηστου Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, Βασίλης Μπεκίρης όσο και ο γιος του που έχει το όνομα του παππού, Βασίλης.

Στο ναό της Παντάνασσας στο τέλος της Δοξολογίας για το νέο έτος, ο προιστάμενος του ναού π. Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος έκοψε και την Πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα που μοιράστηκε μαζί με το αντίδωρο στον κόσμο.

Ο Μιχάλης Μπεκίρης είχε την ευκαιρία να απολαύσει τη θαλπωρή των άγιων ημερών στην γενέτειρα του, να ηρεμήσει για λίγο από τις αυξημένες επαγγελματικές του υποχρεώσεις που έχει λόγω της θέση του κοντά στον Κυριάκο Μητσοτάκη και βέβαια να χαρεί λίγες ξέγνοιαστες στιγμές με τη σύζυγο, τα παιδιά του, τους γονείς και τα αδέλφια του.

Να θυμίσουμε πως ο Μιχάλης Μπεκίρης που έχει σπουδάσει πολιτικές επιστήμες, είχε εκλεγεί βουλευτής Αχαΐας στις εθνικές εκλογές του 2004, για πρώτη φορά και επανεξελέγη το 2007 καθώς και το 2009 πρώτος σε ψήφους από τη Νέα Δημοκρατία στον νομό Αχαΐας. Στις εκλογές του 2012 δεν εξελέγη ενώ την περίοδο 2004-2007 διετέλεσε γραμματέας του προεδρείου της Βουλής.

Από τον Ιανουάριο του 2008 και έως την λήξη της θητείας της κυβέρνησης Κώστα Καραμανλή ο Μιχάλης Μπεκίρης διετέλεσε Υφυπουργός Μεταφορών.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις