Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

«Το 2018 να σηματοδοτήσει το τέλος της οικονομικής κρίσης»

«Το 2018 να σηματοδοτήσει  το τέλος της ...

Ευχές από τον δημοτικό σύμβουλο Πατρέων Νίκο Θεοδωρόπουλο

Εύχομαι  το νέο έτος 2018 να σηματοδοτήσει  το τέλος της οικονομικής κρίσης και των κινδύνων για τη χώρα μας. Αυτό τονίζει σε δήλωσή του ο Νίκος Θεοδωρόπουλος, Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Πατρέων – Εκπαιδευτικός.

Η δήλωση του κ. Θεοδωρόπουλου συνεχίζει με τα εξής:

«Εύχομαι επίσης οι νέοι της  πατρίδας μας  και οι νέοι της Πόλης μας της Πάτρας να συνειδητοποιήσουμε επιτέλους πως οι πολλαπλοί κίνδυνοι δεν προέρχονται από κάποιο άλλο νέο που κατοικεί στην Αθήνα ,στη Λευκωσία ή και ακόμα στις Βρυξέλλες  και που έχει με εμάς την ίδια ή άλλη κομματική ιδεολογία, την ίδια ή άλλη ταξική συνείδηση όπως κηρύττουν  οι διάφοροι λαϊκιστές ,αλλά  από τον μέχρι τώρα δικό μας ανεπαρκή προσανατολισμό ,όπως τον διαμόρφωσε το μοντέλο της Μεταπολίτευσης.

Νέες  δημιουργικές δυνάμεις , νέες μορφές καινοτόμων αντιλήψεων  και πρακτικών πρέπει να ξεκινήσουν στην πόλη μας από τα σχολεία ,το Πανεπιστήμιο ,τα Ερευνητικά Κέντρα ,το Τεχνικό Επιμελητήριο και από του Κοινωνικούς και Πολιτιστικούς φορείς της και να φτάσουν στα Πολιτικά Κόμματα, στην εκάστοτε Κυβέρνηση και σε κάθε μορφή Συλλογικότητας. Όλοι μας  χρειαζόμαστε αναπροσανατολισμό προς το προηγμένο οικονομικά, πολιτιστικά και τεχνολογικά μοντέλο. Οι παράγοντες  πλέον που καλούνται να επιλύσουν τα διάφορα προβλήματα ,έχουν καταστεί αντικειμενικοί και όχι ιδεολογικοί.

Εύχομαι σε όλους  Καλή Χρονιά με Υγεία και Δύναμη.»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις